Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: Circulaţie BLOCATĂ pe autostradă, între Sibiu şi Sebeş, după un ACCIDENT. Autoturism răsturnat şi două persoane rănite

Publicat

14725338_1247972048588814_1053522084_oCirculaţia pe autostradă între Sibiu şi Sebeş a fost blocată, marţi dimineaţa, în jurul orei 11.00, în urma unui accident petrecut pe A1 Orăştie-Sibiu, în zona apropiată de ieşirea spre Ocna Sibiului.

UPDATE: În jurul orei 14.20, circulaţia pe autostradă a fost reluată în condiţii normale.

UPDATE: Circulaţia a fost reluată pe o bandă, în jurul orei 12.45. La doar trei kilometri de zona accidentului s-a mai produs un eveniment rutier. Un autoturism Dacia Logan (înmatriculat în Ungaria) a intrat în coliziune cu un TIR (înmatriculat în Cluj), care circula în coloană. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat. A intervenit echipajul SMURD care l-a transportat la spital.

În primul accident, de marţi dimineaţa, au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Cel puţin două persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut după ce autoutilitarei i s-a desprins în mers roata stânga spate şi a ricoşat în autoturismul care circula în spatele dubiţei. Ulterior, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil.

La faţa locului au fost chemate să intervină şi echipaje SMURD.

Accidentul s-a petrecut în judeţul Sibiu. Autoutilitara transporta material lemnos, iar şoferul este din Sibiu. În autoturism se aflau un bărbat şi o femeie care au fost transportaţi la spital. Aceştia ar fi cetăţeni străini.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 11.25 că, din cauza unui accident rutier (un autoturism s-a răsturnat pe carosabil), circulația pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu – Deva este întreruptă la km 250, în zona localității sibiene Ocna Sibiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax