Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Clătite din sânge și desert în intestin de porc. Chef Cosmin Toma lansează cea mai mare carte de bucate din România, la Alba Iulia

Publicat

O colecție de rețete inedite și tradiționale, într-o prezentare pe măsura „Guiness Book”. Este vorba despre cea mai mare carte de bucate din România, intitulată „Atelierul de gătit al lui Toma”, scrisă de chef Cosmin Ioan Toma din Alba. Cunoscut pentru participările sale numeroase la concursuri de gătit celebre din România, tânărul bucătar a decis să își prezinte inovațiile culinare, la Târgul de carte „Alba Transilvana” 2014.

Aceasta este cea de-a șaptea carte pe care o publică chef Cosmin Ioan Toma, și de această dată el a ales un format inedit. „Cea mai mare carte de gătit din lume” conține 200 de rețete, de la cele mai inedite, la cele mai tradiționale. Clătite din sânge de porc, cremă de vanilie în intestine de porc, preparate moleculare, dar și „zamă de varză” sau „zamă de știr”, sunt doar câteva dintre rețetele pe care le propune chef-ul.

De asemenea, peste 20 de chef-i din România au fost invitați să facă publice rețete din „arsenalul” lor culinar.

Cosmin Ioan Toma intenționează să își înregistreze cartea la „Guiness Book” pentru recordul de a fi „cea mai mare carte de gătit din lume”, cu o înălțime de 1 metru. El intenționează să își publice volumul și în format „normal”, ce va putea fi găsit în librării, cel mai probabil anul viitor.

Cartea poate fi „răsfoită” la Târgul de Carte „Alba Transilvana”, de față cu autorul.

Vedeți mai jos în galeria foto câteva rețete de chef Cosmin Ioan Toma:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax