Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Clubul Elevilor Liberali din Alba Iulia a organizat un eveniment de comemorare a eroilor Revoluţiei din 1989

Publicat

comemorare eroi revolutia 1989 alba iulia_2014 Reprezentanţii Clubului Elevilor Liberali (CEL) Alba Iulia a desfășurat marți, de la ora 20.30, evenimentul comemorativ, de cinstire a eroilor Revoluției de la 1989. Manifestarea a avut loc la monumentul eroilor de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Conștienți că tânăra generație trebuie să afle cât mai multe despre ce înseamnă cu adevărat cinstirea eroilor Revoluției din 1989, care au murit pentru ca generațiile următoare să se bucure de drepturi și libertăți fundamentale pe care orice stat modern și civilizat le are, membrii CEL au organizat acest eveniment. Pe lângă conducerea CEL Alba Iulia, reprezentată de președintele Andrei Miclăuș, au mai participat, printre alții, și Gabriel Lupea (copreședinte al TNL Alba Iulia) și profesorul Adrian Simion (purtător de cuvânt PNL Alba). Acesta din urmă, le-a vorbit celor prezenți despre sfârșitul comunismului si importanța tinerilor în Revoluția din 1989.

Sub sloganul ,,Eroii nu mor niciodată”, Organizația Națională a Clubului Elevilor Liberali a hotărât să amintească de sacrificiul eroilor Revoluției române din decembrie 1989. Astfel, a fost lansat la nivel național un nou proiect numit ,,Eroii nu mor niciodată”, scopul fiind ca membrii CEL din țară să cunoască importanța momentului decembrie 1989 în istoria noastră națională. Evenimentul de comemorare a avut loc în marile orașe din țară, pe data de 16 decembrie, la exact 25 de ani de la momentul în care tinerii strigau pentru prima dată, la Timișoara ,,Libertate!”, în fața abuzurilor regimului comunist.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax