Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia a aniversat 96 de ani de existență. Concursuri, întâlniri şi ceremonii

Publicat

elevi colegiul

21 Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia a împlinit în acest an 96 de ani de existență. Cu această ocazie, în perioada 4-6 noiembrie, elevii, profesorii şi oficialităţile judeţene şi locale au participat la o serie de activităţi. Au fost concursuri, întâlniri şi adunări festive.

Miercuri, a avut loc finala concursului tematic „Instrucție cu cântec”. Fiecare companie a avut în finala plutonul declarat câștigător în întrecerea internă desfășurată în ultimele două săptămâni. După prezentarea exercițiilor specifice, juriul a deliberat și a constituit clasamentul: Locul III – compania claselor a X-a, Locul II – compania claselor a XI-a, iar Locul I- compania claselor a XII-a. Experiența celor patru ani i-a ajutat pe cei din anul terminal să obțină cel mai bun punctaj. Activitatea s-a încheiat cu premierea elevilor sportivi din cadrul competițiilor interne ,,Cupa 25 octombrie” și ,,Cupa Mihai Viteazul”. De asemenea, au fost felicitați cei mai iscusiți elevi în mânuirea condeiului de la concursul de grafică și caricatură ,,Coala și penița”.

Ziua de joi a fost dedicată întâlnirii absolvenților promoției 2015, studenți în cadrul academiilor categoriilor de forțe ale Armatei cu elevii claselor a XI-a și a XII-a, în vederea unei mai bune orientări profesionale și a împărtășirii experienței examenului de admitere în învățământul militar superior și postliceal. În aceeași zi, elevii claselor a IX-a au participat la întâlnirea cu absolvenții veterani ai Liceului Militar.

Vineri, după ora 12.00, pe platoul din incinta colegiului, a avut loc adunarea festivă dedicată aniversării patronului spiritual al colegiului (Sf. Arhanghel Mihail), urmată de ceremonia religioasă dedicată memoriei eroilor absolvenți ai Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”. Colegiul a avut şi Ziua Porților Deschise.

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax