Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Colegiul Tehnic din Aiud a participat la Concursul Regional „Pregătim Cariera!” de la Cluj-Napoca cu două firme de exercițiu

Publicat

11295608_379067188963013_130005419803101948_n Sâmbătă la  Universitatea Babeș-Bolyai Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Cluj Napoca, a avut loc ediţia a V – a a Concursului Regional „Pregătim Cariera!” din Calendarul Activităților Educative Regionale 2015, la care au participat aproximativ 40 de firme de exerciţiu din judetele Alba, Cluj, Sibiu, Sălaj, Bistrița, Satu –Mare.

Județul Alba a fost reprezentat de Colegiul Tehnic Aiud, respectiv de clasa a-XI- a B, profil Servicii specializarea Tehnician în activități economice prin firmele de exerciţiu APARTE SRL și IMPRESSION SRL.

Elevii de la clasele cu profil economic au avut posibilitatea de a-şi dezvolta aptitudini antreprenoriale şi de a se familiariza cu operaţiunile efectuate într-o entitate reală, târgul firmelor de exercițiu reprezintă nu numai o competiție ci și un important mod de preluare a bunelor practici.

Colegiul Tehnic Aiud a fost reprezentat de clasa a – XI- a B, profil Servicii specializarea Tehnician în activități economice prin firma de exerciţiu APARTE SRL și IMPRESSION SRL coordonatori fiind prof ec. Badea Oana, prof. ec. Bogdan Cristina-Ana, prof. ing. ec. Pistol Nicolae. Firma APARTE SRL a fost reprezentată de catre elevii Macarie Vasile Dorel, Szekely Alexandra Ioana, Olah Raluca, Romonți Andrei, Rusu Fernando, iar firma IMPRESSION SRL de către elevii Mihăilescu Răzvan, Domșa Ana-Maria, Canta Voichița –Maria, Cupșa Alexandra Anamaria, Giurgiu Nicoleta Ioana, Avram Bianca .

Standurile firmei de exercițiu aiudene s-au bucurat de atenția sporită a celor prezenți apreciindu-se mai ales creativitatea, ingeniozitatea și estetica acestora . Reprezentanții firmelor au derulat tranzacții și au promovat propriile firme, timp în care juriul a evaluat pe bază de criterii unitare fiecare firmă de exercițiu prezentă la târg.

Firma de exercițiu APARTE SRL a obținut o mențiune, iar firma IMPRESSION SRL a pierdut la limită premiul special oferit de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj Napoca.

În ultimii trei ani, Colegiul Tehnic Aiud a adunat în palmare premiul special, premiul II, doua premii III  și două mențiuni .

Competiția a fost organizată de Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca în colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, sub egida ROCT (Centrala Reţelei Firmelor de Exerciţiu/Întreprinderilor Simulate din România).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax