Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Coloană pe mai mulți kilometri, pe DN1, între Inoc și Mirăslău, din cauza unui TIR defectat pe carosabil

Publicat

Circulația este blocată pe DN1, între localitățile Inoc și Mirăslău, din cauza unui TIR care s-a defectat și este oprit pe carosabil.

De mai bine de 45 de minute, mașinile stau într-o coloană de cel puțin 5 kilometri. Potrivit IPJ Alba, un TIR s-a defectat pe carosabil în jurul orei 17.15 în apropierea municipiului Aiud, între localitățile Inoc și Mirăslău. Sensul de mers Cluj Napoca-Alba Iulia este practic blocat. Oamenii legii spun că în zonă se circulă alternativ, însă șoferii se plâng că de 40 de minute nu s-au mișcat 200 de metri. De plictiseală, aceștia au părăsit mașinile și stau în fața lor, așteptând să se fluidizeze traficul.

UPDATE: În jurul orei 17.50 circulația s-a reluat, însă în continuare traficul este extrem de îngreunat.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. El Barto

    luni, 07.04.2014 at 09:14

    Pai bineinteles, nu e prima data cand se intampla asa ceva, in loc sa se mai faca niste locuri de refugiu in caz de urgenta, nu se intampla nimic, iar orice obstacol pe drum blocheaza complet traficul.Patesti ceva la masina/camion, stai ca prostul in mijlocul drumului sa te injure lumea, ca asta se intampla, in plus risti sa si mori lovit de vreunul…Asta este, astia suntem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax