Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Colonel Cornel Cacovean, şef de stat major la Centrul Militar Judeţean Alba, a trecut în rezervă

Publicat

DSC_0325 Colonelul Cornel-Jenu Cacovean, care a ocupat funcţia de şef de stat major la Centrul Militar Judeţean Alba, a trecut în rezervă.

Vineri, 30 iunie, la sediul Centrului Militar Judeţean Alba, în prezenţa reprezentantului eşalonului superior, a comandantului Centrului Militar Judeţean Sibiu, a membrilor familiei, rudelor, prietenilor şi a personalului din unitate, a avut loc ceremonia trecerii în rezervă a ofiţerului.

Comandantul Centrului Militar Judeţean Sibiu, colonelul Adrian Zisu, a dat citire ordinului ministrului apărării naţionale prin care colonelul Cornel Cacovean a fost trecut în rezervă.

Ofiţer cu o carieră de prestigiu desfăşurată în două unităţi de elită din Alba Iulia (Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” şi Centrul Militar Judeţean Alba), şi-a pus amprenta asupra formării şi şlefuirii pregătirii a 3 promoţii de elevi, dar şi al activităţii specifice din Centrul Militar Judeţean Alba.

În cadrul ceremoniei de trecere în rezervă a colonelului Cornel Cacovean, i-a fost înmânată o diplomă de merit pentru întreaga activitate depusă în slujba armatei şi a ţării, iar comandantul Centrului Militar Judeţean Alba, locotenent-colonel Brok Ludovic i-a adresat un mesaj de rămas bun, pensie îndelungată şi mulţumiri pentru tot ceea ce a făurit în cei peste 30 de ani de carieră militară, transmit reprezentanţii Centrului Militar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax