Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Convocarea de la Alba Iulia”, atracţia standului prezentat de CJ Alba, la Târgul de Turism al României

Publicat

“Convocarea de la Alba Iulia”, mesajul mediatizat prin flyere, la Târgul de Turism al României, în weekend, în contextul Centenarului Unirii, a fost atracţia standului prezentat de Consiliul Judeţean Alba şi Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia, potrivit reprezentanţilor acestor instituţii.

Reamintim că în acest an Consiliul Judeţean şi Primăria Alba Iulia au promovat separat Alba Iulia şi Centenarul Unirii, în perioada 15-19 noiembrie, la ediția de toamnă, a XXXVIII-a, a Târgului de Turism al României (TTR) care s-a desfăşurat în cadrul Complexului Expozițional Romexpo.

“Mesajul promovat de muzeu albaiulian, instituție subordonată Consiliului Județean Alba, a fost axat pe actul Marii Uniri și pe evenimentele organizate cu ocazia Centenarului. Astfel, la standul organizat cu această ocazie a fost prezentă și trupa de reenactment Garda Națională de la Alba Iulia, alături de alte personaje relevante în contextul Marii Uniri, cum sunt fotograful Unirii, Samoilă Mârza şi primul primar al oraşului, Camil Velican.

În acest context dintre materialele promoționale, unul dintre cele mai apreciate a fost flyerul care conținea Convocarea de la Alba Iulia”, transmit reprezentanţii muzeului albaiulian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax