Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Irina” din Blaj au primit cadouri de Crăciun

Publicat

Copiii de la Centrul de zi pentru copii antepreşcolari „Sfânta Irina” din Blaj împreună cu fraţii şi surorile lor mai mari sau mai mici au primit cadouri de Crăciun. Acestea au fost oferite prin grija Asociaţiei „Sprijiniţi Copiii” Alba Iulia, fiind personalizate pentru fetiţe şi băieţi dar şi în funcţie de vârstă. Copiii au găsit în pachete obiecte de îmbrăcăminte, dulciuri, jucării şi produse de îngrijire personală.

„Mulţumim pentru generozitatea de care dau dovadă în fiecare an în prejma sărbătorilor, fiind alături de beneficiarii noştri. Le mulţumim pe această cale tuturor colaboratorilor şi susţinătorilor noştri care au contribuit la buna funcţionare a centrului pe tot parcursul acestui an. Pentru că ne pregătim să întâmpinăm marea sărbătoare a naşterii Domnului le urăm Sărbători binecuvântate şi le dorim ca bunul Dumnezeu să-i aibă mereu în pază”, a precizat părintele Vasile Seicean, coordonatorul Centrului de Zi pentru copii antepreşcolari „Sfânta Irina” din Blaj.

Cadourile au fost oferite de compania Star Transmission.

Centrul de zi „Sfânta Irina” din Blaj funcţionează de aproape trei ani în cadrul reţelei social-filantropice a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei fiind coordonat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia. Centrul vine în sprijinul părinţilor care locuiesc pe raza municipiului Blaj şi au o situaţie socio-economică dificilă sau se află în situaţii speciale, oferind o alternativă pentru îngrijirea şi educarea copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 3 ani.

Peste 40 de copii din Blaj beneficiază de serviciile acestui centru, aceştia având asigurate zilnic două mese principale şi două gustări, igienizare corespunzătoare, program de odihnă, activităţi educative cu caracter ludic, activităţi de socializare şi integrare, de recreere, evaluare psihologică periodică a dezvoltării cognitive şi intervenţie logopedică. De asemenea, părinţii primesc consiliere socială şi psihologică, informare, mediere în relaţiile cu serviciile sociale şi instruire în ceea ce priveşte educarea şi îngrijirea corespunzătoare a copilului mic.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax