Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Copilărie în paşi de dans”. 170 de elevi de la mai multe şcoli din judeţul Alba au participat la un concurs organizat de şcoala din Sîncel

Publicat

19024849_1351000371601684_723694650_o Sala Căminului Cultural din localitatea Sîncel a găzduit marţi concursul interjudeţean ,,Copilărie în paşi de dans”. Aflat la cea de a IX-a ediţie, a oferit un adevărat prilej de bucurie şi bună dispoziţie atât pentru elevii participanţi, căt şi pentru spectatorii prezenţi.

Conform regulamentului, concursul s-a desfăşurat pe trei secţiuni: dans popular, dans modern şi alt tip de dans. Elevii înscrişi au evoluat pe categorii de vârstă, respectiv ciclul primar şi gimnazial.

Urcând pe scenă, fiecare copil a demonstrat că este un adevărat artist, iar efortul lor a fost răsplătit cu premii şi menţiuni pentru toate cele trei secţiuni, transmite consilier educativ la Şcoala Gimnazială ,,Ion Pop Reteganul Sîncel, Adriana Macarie.

Concursul a fost organizat de Şcoala Gimnazială ,,Ion Pop Reteganul” Sîncel, în colaborare cu Primăria Sîncel şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba. Au participat 170 de elevi de la mai multe şcoli din judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax