Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Crăciunul copiilor din centrele de zi și casele de tip familial din Alba Iulia, sărbătorit în jurul bradului de la Primăria Municipiului Alba Iulia

Publicat

foto (11)Peste 200 de copii de la șapte centre de zi și case de tip familial din oraș au susținut joi după-amiaza un program de colinde și au primit cadouri de la Moș Crăciun, la sediul Primăriei Alba Iulia.

Evenimentul a fost inclus în seria proiectelor de responsabilitate socială derulate de Primăria Alba Iulia.

La programul artistic au luat parte copii de la Centrul Educaţional de Zi „Sf. Nicolae”, Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi Multiple (coordonat de Asociaţia pentru Consiliere şi Asistenţă Specializată A.C.A.S), Centrul de Zi „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, Complexul de Servicii Socio-Medicale „Maria Beatrice”, Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii „Sfânta Maria”, Casele de tip familial ale Asociaţiei „Izvorul Tămăduirii” din Alba Iulia (cartier Oarda de Jos), Asociaţia „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”.

În total, 250 de copii, reprezentând cazuri sociale și/ sau cu dizabilitate au primit cadouri, la evenimentul de joi, 22 decembrie, de la ora 16.30, derulat în holul Primăriei.

Sponsorul unic al evenimentului a fost E.ON România, iar serbarea a fost organizată cu sprijinul logistic al Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) Alba și al compartimentului „Relaţii internaţionale, relaţii cu mediul de afaceri şi societatea civilă, parteneriate” din cadrul Municipiului Alba Iulia.

Vezi MESAJE DE ANUL NOU 2017: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2017. MESAJE frumoase de REVELION

Au fost prezenți viceprimarii Paul Voicu şi Gabriel Pleşa, consilierii locali Popa Pavel și Ion Iulian Bunea, reprezentanţi ai centrelor de copii și ai asociaţiilor menţionate, precum și reprezentanţi din DAS: director executiv Adela Cristescu, şef serviciu Olga Haşegan, alături de alți colegi.

foto-video: Ionuţ Văidean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax