Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum va arăta CINEMATOGRAFUL 3D din Alba Iulia. Din martie, cele mai noi filme ajung în oraş

Publicat

În mai puțin de două luni, albaiulienii vor avea ceea ce și-au dorit de multă vreme, un cinema. Cele două săli cu peste 200 de locuri sunt în pregătiri pentru lansarea primelor pelicule. Pentru cei care sunt curioși să vadă cum va arăta locaţia, proiectanții au pus la dispoziție primele imagini cu proiectul care va fi gata în martie.

Din martie, albaiulienii vor avea acces la filme 2D, 3D sau digitale cu sunet realist, dolby surround de ultimă generaţie. Cinematograful care se va deschide în incinta Alba Mall, lângă supermarket este lucru de câteva săptămâni.

Acesta va avea două săli de cinema multifuncţionale, ce vor fi standardizate conform normelor în vigoare, fiecare cu câte 110 locuri confortabile.

Investiţia, este realizată în regim privat de către Alba Mall.

Pe lângă cele mai noi apariții în materie de film, albaiulienii vor găsi la intrare şi un candy bar cu toate “accesoriile” necesare unei vizionări plăcute.

Preţuri pentru bilete şi ofertă specială, miercurea

Reprezentanţii companiei Colours Cinema, care va opera noul cineplex din Alba Mall precizează că preţurile practicate pentru bilete vor fi “începând de la doar 15 lei până la 20 lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori. În plus, miercurea, fără nicio steluţă sau condiţie suplimentară, fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit. Astfel, în cazul în care alegi ziua de miercuri pentru a vedea cele mai noi filme, poţi face asta cu doar maxim 10 lei de persoană, ceea ce înseamnă un preţ absolut simbolic, pe care oricine şi-l poate permite”.

Vă prezentăm câteva imagini cu proiectul:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    joi, 23.01.2014 at 20:37

    In sf. gg,bv, hello kitty

  2. El Barto

    miercuri, 02.04.2014 at 16:22

    Wow, ce bine arata! Bravo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax