Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: CUPA majoretelor. Echipa claselor a X-a de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, pe primul loc în competiţie

Publicat

DSCN9413 La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a desfășurat miercuri competiția sportivă feminină, „Cupa majoretelor”. Ajunsă la cea de a 14-a ediție, această întrecere între fete s-a dovedit a fi inedită, atât prin complexitatea exercițiilor, cât și a ținutei, a atitudinii și a atmosferei create.

Cele trei echipe, prin pregătirea, dăruirea și pasiunea cu care au performat în fața publicului, au impresionat membrii juriului. Fiecare echipă s-a bucurat de susținerea colegilor din an. Au fost aplaudate frumoasele majorete care îmbină sportul cu muzica. Câștigul a fost al tuturor și a constat în experiență, admirație și sincere aprecieri, transmit reprezentanţii colegiului.

„Timpul lor extrem de drămuit nu le-a împiedicat să exerseze, să se implice, să găsească elemente cât mai spectaculoase, să își creeze costumele, să își identifice și să își sincronizeze pașii și să își găsească fondul muzical potrivit”, spune Daniela Filimon, din partea Colegiului Militar.

Din juriu au făcut parte cadre militare și didactice de specialitate din colegiu și profesorul Vasile Grozav de la Școala gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Conform regulamentului s-a punctat tehnica și dinamica mișcărilor, sincronizarea, complexitatea și originalitatea exercițiului, dar și talentul și eleganța.

La finalul acestei ediții, podiumul a fost ocupat de formația de majorete a claselor a IX-a, pe locul III, cea a majoretelor de clasa a XI-a pe locul II și echipa claselor a X-a pe prima treaptă.

Așadar, Trofeul majoretelor, ediția 2016, va fi păstrat, până la ediția următoare, la compania claselor a X-a.

Au muncit pentru acest titlu Raluca Avram, Bianca Balea, Amalia Boboc, Marcela Lupu, Maria Cîmpean, Cătălina Dan, Irina Gherheș, Roberta Ion, Nicoleta Petraș, Cristina Geică, Teodora Grecu, Alexandra Maier, Amalia Abriham, Andreea Moisa, Nicoleta Oltean, Antonia Simionescu și Stelian Horvat, mascota echipei.

Toți membrii echipei câștigătoare au primit, pe lângă diplomă și cupa transmisibilă și câte o medalie.

foto: Daniela Filimon

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax