|

FOTO: Curăţenie generală de primăvară la Alba Iulia. Programul din această săptămână şi zonele vizate. Facilităţi pentru locuitori

DSC01111Din această săptămână, la Alba Iulia a început curăţenia generală de primăvară. Locuitorii au fost invitaţi să se alăture acţiunii demarate de primărie şi firma de salubritate.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, marţi se lucrează în perimetrul delimitat de străzile Vasile Goldiş şi Bulevardul Transilvaniei.

De miercuri, de la ora 20.00, se va lucra în zona delimitată de Bulevardul Revoluţiei, Calea Moţilor şi Bulevardul Horea.

Joi, 26 martie, cele două operaţiuni de măturat mecanizat şi spălare se vor desfăşura în perimetrul descris de Bulevardul Revolutţei, Calea Moţilor, strada Lalelelor şi strada Francesca.

Locuitorii sunt rugaţi să răspundă pozitiv recomandărilor făcute de Poliţia locală pentru eliberarea zonelor de staţionare de pe arterele de circulaţie.

Reamintim că albaiulienii pot depune la eurocontainere, în regim de gratuitate, şi alte tipuri de deşeuri faţă de cele stipulate în contractele cu abonaţi casnici.

De asemenea, se poate solicita ridicarea gunoiului rezultat în urma igienizării zonelor verzi din vecinătatea blocurilor sau caselor, la dispeceratul Polaris.

Între 23-29 martie, se va acționa în Cetate, Tolstoi, dar și în cartierele aparținătoare Pâclișa și Micești.

Din 30 martie până în 5 aprilie se va interveni în zona centrală a municipiului, concomitent cu Oarda de Jos și Oarda de Sus.

Ultima etapă va acoperi cartierele Ampoi 1,2,3, Bărăbanț și zona industrială, în perioada 6-11 aprilie.

În afara perioadelor enunțate care se referă strict la curățenia mecanizată, albaiulienii și asociațiile de proprietari se pot mobiliza pentru a se alătura demersului municipalității, prin activități independente de curățire și igienizare a zonelor verzi si spațiilor aflate în proprietatea acestora.

Până la Paşte, operatorul de salubritate va completa efortul asociaţiilor de proprietari prin punerea la dispozitie a mijloacelor de colectare şi deplasare a deşeurilor de orice tip. Pentru acest lucru dispeceratul Polaris va recepționa solicitările albaiulienilor, în timpul săptămânii, între orele 8-14. Echipele și utilitarele de transport vor fi ghidate către punctele indicate de administratori sau locuitori. Este de dorit ca depozitarea temporară a deșeurilor să se facă de către locuitori în zone accesibile pentru mașinile Polaris.

Citeşte AICI mai multe detalii.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=397941avatar Publicat de pe 24 martie 2015 şi actualizat pe 24 martie 2015.
Publicat în ACTUALITATE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO: Curăţenie generală de primăvară la Alba Iulia. Programul din această săptămână şi zonele vizate. Facilităţi pentru locuitori”

  1. Cat ma bucur ca vad asa de mukta mobilizare din partea lor si sper ca si din partea noastra!!!!!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.
  • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI