Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Curăţenie generală de primăvară la Alba Iulia. Programul din această săptămână şi zonele vizate. Facilităţi pentru locuitori

Publicat

DSC01111 Din această săptămână, la Alba Iulia a început curăţenia generală de primăvară. Locuitorii au fost invitaţi să se alăture acţiunii demarate de primărie şi firma de salubritate.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, marţi se lucrează în perimetrul delimitat de străzile Vasile Goldiş şi Bulevardul Transilvaniei.

De miercuri, de la ora 20.00, se va lucra în zona delimitată de Bulevardul Revoluţiei, Calea Moţilor şi Bulevardul Horea.

Joi, 26 martie, cele două operaţiuni de măturat mecanizat şi spălare se vor desfăşura în perimetrul descris de Bulevardul Revolutţei, Calea Moţilor, strada Lalelelor şi strada Francesca.

Locuitorii sunt rugaţi să răspundă pozitiv recomandărilor făcute de Poliţia locală pentru eliberarea zonelor de staţionare de pe arterele de circulaţie.

Reamintim că albaiulienii pot depune la eurocontainere, în regim de gratuitate, şi alte tipuri de deşeuri faţă de cele stipulate în contractele cu abonaţi casnici.

De asemenea, se poate solicita ridicarea gunoiului rezultat în urma igienizării zonelor verzi din vecinătatea blocurilor sau caselor, la dispeceratul Polaris.

Între 23-29 martie, se va acționa în Cetate, Tolstoi, dar și în cartierele aparținătoare Pâclișa și Micești.

Din 30 martie până în 5 aprilie se va interveni în zona centrală a municipiului, concomitent cu Oarda de Jos și Oarda de Sus.

Ultima etapă va acoperi cartierele Ampoi 1,2,3, Bărăbanț și zona industrială, în perioada 6-11 aprilie.

În afara perioadelor enunțate care se referă strict la curățenia mecanizată, albaiulienii și asociațiile de proprietari se pot mobiliza pentru a se alătura demersului municipalității, prin activități independente de curățire și igienizare a zonelor verzi si spațiilor aflate în proprietatea acestora.

Până la Paşte, operatorul de salubritate va completa efortul asociaţiilor de proprietari prin punerea la dispozitie a mijloacelor de colectare şi deplasare a deşeurilor de orice tip. Pentru acest lucru dispeceratul Polaris va recepționa solicitările albaiulienilor, în timpul săptămânii, între orele 8-14. Echipele și utilitarele de transport vor fi ghidate către punctele indicate de administratori sau locuitori. Este de dorit ca depozitarea temporară a deșeurilor să se facă de către locuitori în zone accesibile pentru mașinile Polaris.

Citeşte AICI mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudia

    marți, 24.03.2015 at 18:01

    Cat ma bucur ca vad asa de mukta mobilizare din partea lor si sper ca si din partea noastra!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax