Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Daruri de sărbătoare pentru copiii ocrotiţi la Aşezământul social „Sfântul Vasile cel Mare”

Publicat

cadouri copii Copiii de la Grădiniţa “Dumbrava Minunată” au adus bucurii în preajma sărbătorilor de iarnă prietenilor lor ocrotiţi în Așezământul social ,,Sfântul Vasile cel Mare”.

Astfel, semnificaţia Postului Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos a fost marcată şi de Parohia Ortodoxă ,,Dealul Furcilor” din Alba Iulia, coordonată de preotul Sebastian Țandea, în colaborare cu Grădinița ,,Dumbrava minunată”.

An de an, în preajma Sfintelor sărbători de Crăciun, copiii de la Așezământul social ,,Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia simt dragostea creștinească cu care sunt înconjurați de către cei de vârsta lor.

Micuții creștini, prin purtarea de grijă a părinților lor, oferă daruri de sărbătoare prietenilor lor ocrotiți în Așezământul social ,,Sfântul Vasile cel Mare”. Un asemenea gest mic înalță o inimă mare, iar copiii familiilor din parohia ,,Dealul furcilor” învață de la o vârstă fragedă altruismul și dragostea față de aproape.

“Pentru copiii Așezământului ,,Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia acest gest nobil și creștinesc nu înseamnă doar un prilej de bucurie și un zâmbet luminos, ci un imens impuls spre integrarea în societate și o încredere susținută că prin perseverență și prin asumarea învățăturilor evanghelice vor reuși ca viețile lor să devină oaze de lumină și speranță. Această colaborare roditoare între Biserică, Școală și Familie, pe de o parte și Așezământul social ,,Sfântul Vasile cel Mare” pe de altă parte, sădește în inima copiilor parohiei realitatea că ,,dăruind vor dobândi”, iar copiii ocroți în așezământ învață că dobândind, vor dărui la rândul lor”, transmite preotul Marcel Duda.

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL VASILE. Urări pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau colegilor, în ziua numelui

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax