Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “De Crăciun, fii mai bun!”. Iniţiativă de Sărbători, la Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia, în colaborare cu Crucea Roşie

Publicat

15385528_1370010116364741_6448730466047267676_oCa în fiecare an, în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, copiii Grădiniţei cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia îşi manifestă dragostea pentru semenii lor mai puţin răsfăţaţi de soartă.

În colaborare cu Filiala Alba a Crucii Roşii, au distribuit pachete cu hăinuţe, jucării, rechizite şi produse de igienă personală, copiilor din familii defavorizate.

“Mulţumim familiilor, asociaţiei părinţilor <Cavaleri pro-educaţie>, pentru implicare într-un eveniment care cultivă în rândul copiilor sentimente de compasiune, dorinţa de a veni în ajutorul semenilor lor, empatia. Mulţumim de asemenea educatoarelor celor patru grupe care au reuşit să sensibilizeze părinţi şi copii deopotrivă, pentru reuşita acestei acţiuni”, a transmis directorul grădiniţei, Maria Luduşan.

Astfel de evenimente vor avea loc şi cu alte ocazii în cadrul parteneriatului dintre grădiniţă şi Crucea Roşie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax