Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO) Două zile de chin la preselecţiile pentru „Românii au talent” de la Cluj. Vezi pe cine am găsit din Alba

Publicat

Peste 300 de persoane din mai multe oraşe din Ardeal au participat, timp ce două zile, la preselecţiile pentru concursul „Românii au Talent”, de la Cluj-Napoca. Între aceştia au fost mai mulţi tineri din Alba Iulia, care s-au prezentat începând de marţi, dis-de-dimineaţă, la Hotelul „Belvedere”, hotărâţi să convingă juriul că pot face parte dintre talentele care vor concura în acest sezon al emisiunii. Ceea ce a debutat ca o zi plină de emoţii pentru aspiranţii la marele premiu de 120.000 de euro s-a transformat în zeci de ore de aşteptare pe holurile hotelului.

Preselecţiile pentru show-ul „Românii au talent” ce va fi difuzat în această toamnă pe PRO TV au ajuns în această săptămână în Ardeal, la Cluj-Napoca, unde peste câteva sute de persoane, interpreţi, mimi, dansatori, ventriloci, cascadori sau inventatori s-au înghesuit să-şi demonstreze talentele. Reporterii Alba24 s-au aflat încă de miercuri dimineaţă la Hotelul „Belvedere”, unde, aşa cum era de aşteptat, au întâlnit şi mai mulţi tineri din Alba Iulia. Aceştia au venit pregătiţi să convingă organizatorii că merită să intre în concurs, dar ceea ce nu ştiau ei e că, până să ajungă în faţa juriului, urmau să aştepte ore bune.

Pe holurile hotelului i-am găsit repetând pe breaker-ul Tudor Popa, dansatorii Ion Mihai Arald şi Flavius Mârza, dar şi pe Paul Tomuş, Ioana Pleşa şi Antinia Simion. Tinerii au ajuns la Cluj de la primele ore ale dimineţii, dar au reuşit să intre la preselecţii abia după miezul nopţii. Aceştia sunt doar o parte dintre concurenţii din Alba Iulia, singurii pe care am reuşit să-i identificăm din sutele de persoane prezente, iar asta şi din cauză că organizatorii concursului nu ţineau o evidenţă a participanţilor în funcţie de localitatea de unde proveneau.

Concurenţii erau strigaţi să se prezinte în faţa juriului în funcţie de liste a câte maxim 10 persoane, iar, din cauza faptului că, miercuri dimineaţa, în jurul orei 02.00, cel puţin 100 de persoane încă mai aşteptau să intre, preselecţiile s-au prelungit cu încă o zi.

Orele de oboseală nu şi-au spus însă cuvântul asupra reprezentaţiilor concurenţilor, care au continuat să îşi aştepte rândul, repetând aproape mecanic numerele. Aceştia au obiectat însă asupra faptului că nu au fost anunţaţi din timp că vor trebui să rămână peste noapte, deoarece majoritatea erau veniţi din alte localităţi şi nu mai aveau cu ce să se întoarcă acasă. În ciuda faptului că, potrivit organizatorilor, ar fi avut prioritate copiii, ansamblurile mari şi cei din altă localitate, după căderea nopţii, zeci de persoane din toate colţurile ţării încă aşteptau. O altă dezamăgire a concurenţilor a fost faptul că din juriul de la Cluj nu a făcut parte nici Andra, Mihai Petre sau Andi Moisescu, ci persoane anonime, din staff-ul ProTV. Singurele vedete care şi-au făcut apariţia au fost dansatorul Bogdan Boantă, Smiley şi actorul Pavel Bartoş.

Preselecţiile au continuat şi miercuri, dar rezultatele juriului vor fi anunţate telefonic, până cel târziu vineri. Cei aleşi să intre în concurs vor fi invitaţi să participe, sâmbătă şi duminică, la preselecţiile televizate ce vor avea loc la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj şi unde, în sfârşit, concurenţii din Ardeal vor avea să ocazia să îi cunoască pe membrii juriului, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax