Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia se pregătește pentru un nou sezon. Primul meci, în 26 septembrie

Publicat

IMG_0700 Clubul Sportiv Universitar din Alba Iulia a prezentat, joi, lotul echipei de baschet care se va lupta pentru un loc pe podium în acest sezon competițional. Fetele au început antrenamentele în data de 1 septembrie și se pregătesc pentru sezonul care începe în mai puțin de o lună.

Iubitorii de baschet din Alba Iulia au motive de bucurie. CSU se pregătește pentru încă un an plin de emoție, reușite și înfrângeri, iar, în doar două săptămâni, lotul format atât din foste cât și din noi jucătoare va deputa chiar pe teren propriu, în data de 26 septembrie, în Cupa României şi va întâlni echipa Alexandriei.

Lotul echipei a fost prezentat joi, în cadrul unei conferițe de presă, la care au participat atât cei direct implicați în activitatea sportivă a fetelor – antrenori, director sportiv, cât și rectorul universității, Daniel Breaz.

„Cred că albaiulienii merită un joc sportiv impresionant, baschetul de elită. În ultimii 3 ani am avut performanțe remarcabile. Îmi doresc un sezon frumos, cunosc bine lotul de jucătoare, unele vechi, altele nou-venite, dar sunt sigur că nu vor fi dezamăgite de Clubul Sportiv Universitar din Alba Iulia”,a spus Daniel Breaz.

(P) Ghete baschet pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport pentru bărbați femei și copii. Branduri mari: Adidas, Nike, Reebok, Under Armour, Salomon, Puma, Asics, Lee Cooper, Karrimor, Everlast, British Knight, LA Gear, Disney. Comenzi online. Transport prin curier. Plata ramburs sau cu cardul, în rate. Reduceri mari în fiecare zi.

Antrenorul Miroslav Popov își dorește ca anul acesta să fie unul productiv.

„Obiectivele noastre sunt mereu la un nivel înalt, și anul acesta vrem același lucru. Știu că anul acesta va fi un an forte competitiv deoarece vom avea câte două meciuri pe săptămână, lucru nu tocmai ușor, dar asta va fi situația și pentru celelalte echipe, este ceva nou. Sper să avem o echipă bună și după prima parte a campionatului să ne clasăm între primele trei echipe”, a declarat Miroslav Popov.

Înainte de începerea sezonului, fetele vor avea un turneu amical la Cluj-Napoca.

În ceea ce privește finanțarea echipei, rectorul Daniel Breaz a precizat că bugetul va fi aproximatv ca cel de anul trecut, adică un milion de lei, bani veniți atât de la admnistrația locală și județeană, cât și de la sponsori privați.

Lotul de anul acesta este format din: Alexandra Uiuiu (CSU Alba Iulia), Marta Fodor, Elena Dincă (CSM Târgoviște), Sonia Ursu (Olimpia Brașov), Andreea Beldean, Mihaela Gherman, (CSu Alba Iulia) Vanessa Abel (08 Stockholm), Nici Gilday (Universitatea Santa Clara), Mariah King (Urla Genclik, Turcia), Asia Logan (Anagenisi Neou Rysiou, Grecia), Adrienne Webb, Stefka Miteva (ambele CSBT Alexandria).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax