Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipa de baschet fete a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia s-a calificat la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Publicat

Baschet fete LPS Alba Iulia Echipa de baschet fete de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia a reuşit performanţa de calificare la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Fetele au câştigat faza zonală a competiției între unități de învățământ, care s-a desfășurat timp de două zile la Alba Iulia și care le-a avut ca participante alături de echipa locală pe LPS Arad, LPS Banatul Timișoara și LPS Deva.

În finala competiției echipa antrenată de George Lăncrănjan și Nicușor Marcu (care în semifinale a depășit pe LPS Deva) a trecut fără mari emoții de omoloaga din Arad, una din rivalele din ultimii ani și s-a calificat în ultima etapă.

Scorul final a fost 84-62 (22-13, 16-16, 24-15, 17-13) pentru gazde, care nu au întâmpinat mari probleme aproape niciun moment.

Punctele selecționatei albaiuliene au fost reușite de: Gherman – 12 puncte, Petrifălean și Fleșer – câte 11 puncte, Boțan – 10 puncte, Ciurpan – 9 puncte, Burlacu – 8 puncte, Țetcu – 7 puncte, Beldian – 6 puncte, Bârsan și Șulumete – câte 5 puncte.

(P)  Ghete baschet  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

baschet LPS Alba Iulia În acest sezon, lotul LPS Alba Iulia la această competiție este compus din: Mihaela Gherman, Andreea Beldian, Iuliana Petrifălean, Alice Bârsan, Ana Maria Ciurpan (sportive antrenate de George Lăncrănjan), Andreea Fleșer, Karina Șulumete, Ionela Țetcu, Bianca Burlacu și Alexandra Boțan (jucătoare de la selecționata U16 a liceului, pregătite de Nicușor Marcu).

Faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar va avea loc în prima decadă a lunii mai la Botoșani.

“A fost un turneu reușit, ne bucurăm că ne-am calificat în faza finală, însă mai avem multe de pus la punct pentru a juca la nivelul dorit acolo. Avem un lot în care sunt practic comasate două echipe și trebuie să ne punem tactic la punct, dar o să ne pregătim pentru turneul final.

Nu ne va fi însă foarte greu, deoarece atât eu, cât și colegul Nicușor Marcu avem aceeași filosofie despre baschet și trebuie doar să ne punem de comun acord asupra aspectelor tactice și de așezare în teren.

Mergem la turneul final pentru a câștiga”, a declarat antrenorul LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Citeşte şi Peste 2000 de lei de la primărie pentru echipa de baschet băieţi de la Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” din Alba Iulia. Participă la olimpiada naţională de sport

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax