Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipa PES activists Alba, în sprijinul bătrânilor din Vinţu de Jos. Acțiune socială, în perioada Sărbătorilor de Paște

Publicat

IMG_9611 Zece seniori de la căminul de bătrâni din Vințu de Jos au primit sprijin din partea echipei PES activists Alba, în cadrul campaniei „#CuloriDePrimăvară”.

Eurodeputatul Victor Negrescu şi organizaţia PES activists Alba au mers în sprijinul a 10 seniori de la căminul de bătrâni din Vinţu de Jos, în cadrul campaniei #CuloriDePrimăvară, prin care îşi propun să ajute persoane vârstnice rămase singure sau familii aflate în dificultate, pentru a le face primăvara mai frumoasă şi sărbătorile pascale mai liniştite.

Vezi și URĂRI DE PAŞTE 2017: Mesaje și felicitări de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

“Cu bucurie am vizitat câțiva oameni care au mare nevoie de apropiere și de sprijin, mai ales într-un moment atât de special dinaintea sărbătorii de Paști. Pentru cei mai mulţi dintre noi aceste zile sunt un prilej de a fi lângă cei dragi. Însă mulți oameni în vârstă nu mai au pe nimeni alături de care să simtă lumina sărbătorilor – este și cazul celor pe care i-am întâlnit azi. Am vrut să le fim aproape câteva clipe, să facem mai mult decât să vorbim despre spiritul sărbătorilor, familie și grija pentru cei de lângă noi: să arătăm că ne pasă cu adevărat. 

Activiştii PES se află pe teren în mai multe județe, cu misiunea de a aduce un zâmbet în viaţa celor care poate nu mai găsesc motive să zâmbească. Invităm pe toată lumea să participe la acest efort. Cel mai mic gest de sprijin poate conta enorm pentru cineva care nu mai are familie sau pe care grija zilei de mâine îl copleşeşte.

Simpla prezenţă şi simpla dorinţă de a ajuta pot avea un ecou foarte puternic”, spune Victor Negrescu, preşedinte coordonator al PES activists România.

Alături de europarlamentar au mai participat consilierul județean Corneliu Mureșan, consilierul local Iulian Bunea, secretar general PES activists România Janina Sitaru, președintele PES activists Alba Iulia Mariana Rîșteiu, președintele Ligii Studențiilor Andrei Popa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax