|

FOTO: Echipa PES activists Alba, în sprijinul bătrânilor din Vinţu de Jos. Acțiune socială, în perioada Sărbătorilor de Paște

IMG_9611Zece seniori de la căminul de bătrâni din Vințu de Jos au primit sprijin din partea echipei PES activists Alba, în cadrul campaniei „#CuloriDePrimăvară”.

Eurodeputatul Victor Negrescu şi organizaţia PES activists Alba au mers în sprijinul a 10 seniori de la căminul de bătrâni din Vinţu de Jos, în cadrul campaniei #CuloriDePrimăvară, prin care îşi propun să ajute persoane vârstnice rămase singure sau familii aflate în dificultate, pentru a le face primăvara mai frumoasă şi sărbătorile pascale mai liniştite.

Vezi și URĂRI DE PAŞTE 2017: Mesaje și felicitări de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

“Cu bucurie am vizitat câțiva oameni care au mare nevoie de apropiere și de sprijin, mai ales într-un moment atât de special dinaintea sărbătorii de Paști. Pentru cei mai mulţi dintre noi aceste zile sunt un prilej de a fi lângă cei dragi. Însă mulți oameni în vârstă nu mai au pe nimeni alături de care să simtă lumina sărbătorilor – este și cazul celor pe care i-am întâlnit azi. Am vrut să le fim aproape câteva clipe, să facem mai mult decât să vorbim despre spiritul sărbătorilor, familie și grija pentru cei de lângă noi: să arătăm că ne pasă cu adevărat. 

Activiştii PES se află pe teren în mai multe județe, cu misiunea de a aduce un zâmbet în viaţa celor care poate nu mai găsesc motive să zâmbească. Invităm pe toată lumea să participe la acest efort. Cel mai mic gest de sprijin poate conta enorm pentru cineva care nu mai are familie sau pe care grija zilei de mâine îl copleşeşte.

Simpla prezenţă şi simpla dorinţă de a ajuta pot avea un ecou foarte puternic”, spune Victor Negrescu, preşedinte coordonator al PES activists România.

Alături de europarlamentar au mai participat consilierul județean Corneliu Mureșan, consilierul local Iulian Bunea, secretar general PES activists România Janina Sitaru, președintele PES activists Alba Iulia Mariana Rîșteiu, președintele Ligii Studențiilor Andrei Popa.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=560111avatar Publicat de pe 14 aprilie 2017 şi actualizat pe 14 aprilie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI