|

FOTO: Echipa PES activists Alba, în sprijinul bătrânilor din Vinţu de Jos. Acțiune socială, în perioada Sărbătorilor de Paște

IMG_9611Zece seniori de la căminul de bătrâni din Vințu de Jos au primit sprijin din partea echipei PES activists Alba, în cadrul campaniei „#CuloriDePrimăvară”.

Eurodeputatul Victor Negrescu şi organizaţia PES activists Alba au mers în sprijinul a 10 seniori de la căminul de bătrâni din Vinţu de Jos, în cadrul campaniei #CuloriDePrimăvară, prin care îşi propun să ajute persoane vârstnice rămase singure sau familii aflate în dificultate, pentru a le face primăvara mai frumoasă şi sărbătorile pascale mai liniştite.

Vezi și URĂRI DE PAŞTE 2017: Mesaje și felicitări de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

“Cu bucurie am vizitat câțiva oameni care au mare nevoie de apropiere și de sprijin, mai ales într-un moment atât de special dinaintea sărbătorii de Paști. Pentru cei mai mulţi dintre noi aceste zile sunt un prilej de a fi lângă cei dragi. Însă mulți oameni în vârstă nu mai au pe nimeni alături de care să simtă lumina sărbătorilor – este și cazul celor pe care i-am întâlnit azi. Am vrut să le fim aproape câteva clipe, să facem mai mult decât să vorbim despre spiritul sărbătorilor, familie și grija pentru cei de lângă noi: să arătăm că ne pasă cu adevărat. 

Activiştii PES se află pe teren în mai multe județe, cu misiunea de a aduce un zâmbet în viaţa celor care poate nu mai găsesc motive să zâmbească. Invităm pe toată lumea să participe la acest efort. Cel mai mic gest de sprijin poate conta enorm pentru cineva care nu mai are familie sau pe care grija zilei de mâine îl copleşeşte.

Simpla prezenţă şi simpla dorinţă de a ajuta pot avea un ecou foarte puternic”, spune Victor Negrescu, preşedinte coordonator al PES activists România.

Alături de europarlamentar au mai participat consilierul județean Corneliu Mureșan, consilierul local Iulian Bunea, secretar general PES activists România Janina Sitaru, președintele PES activists Alba Iulia Mariana Rîșteiu, președintele Ligii Studențiilor Andrei Popa.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=560111avatar Publicat de pe 14 aprilie 2017 şi actualizat pe 14 aprilie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI