Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii clasei a XII-a de arte plastice și arhitectură de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia au susținut examenul de atestat

Publicat

13255994_1190622680956289_6073028955807420716_n Joi, la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, elevii clasei a XII-a de arte plastice și arhitectură, după patru ani de pregătire artistică și vocațională, au susținut examenul de competențe profesionale nivel 4 / atestat, la specializările pictură, ceramică și arhitectură.

Fiind o clasă mixtă, adică de arte și de arhitectură, din 32 de elevi înscriși, 28 au susținut probele de examen, joi, 26 mai, promovând cu brio toți, atât la proba orală cât și la proba practică, unde comisia și ceilalți elevi interesați au putut viziona o expoziție de peste 50 de lucrări de artă și machete arhitecturale însoțite de planșe tehnice explicative.

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Alba și prof. Alexandrina Filip au transmis felicitări tuturor elevilor implicați în acest examen care atestă nivelul de pregătire în domeniul artistic și certifică actul didactic și calitatea liceului de profil artistic, în județul nostru. De asemenea, au fost adresate felicitări și colectivului catedrei de arte format din profesori excepționali, care s-au implicat direct în formarea elevilor, pe tot parcursul celor patru ani de studiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax