Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Expoziţia ”Suvenir de Alba Iulia”. Obiecte reprezentative pentru oraş, în „Camionul cu Artă”, la Sărbătoarea Muzicii

Publicat

camionul cu arta alba iulia O prezență inedită pe platoul Cetății, în weekendul dedicat Sărbătorii Muzicii la Alba Iulia este “Camionul cu Artă”.

Timp de trei zile, cei prezenți în Cetate vor putea admira obiecte de tip suvenir, reprezentative pentru oraș și care ulterior vor putea fi admirate în expoziții organizate de galerii de artă din București.

Între 19 şi 21 iunie, e Sărbătoarea Muzicii, un reper cultural mondial, organizat în România exclusiv la Alba Iulia, în Cealaltă Capitală. Un eveniment marca Primăria Alba Iulia.

Evenimentul pune accentul pe formule culturale contemporane şi pe capacitatea de a stimula creativitatea prin implicarea artiştilor locali, nationali şi europeni care au o importanţă însemnată.

Expoziția itinerantă ”Suvenir de Alba Iulia” poate fi văzută la „Camionul cu Artă”, în faţa Palatului Principilor, începând de vineri seara.

Obiectele pot fi şi achiziţionate, preţurile variind de la 100 de lei pentru suveniruri până la adevărate investiţii pentru lucrările de artă. De la figurine, păpuşi şi alte obiecte artizanale, până la tablouri cu diferite obiective din Cetate, toate acestea pot fi admirate la „Camionul cu Artă”.

Proiectul Suvenir de Alba Iulia este o iniţiativă culturală sprijinită de Primăria Municipiului Alba Iulia, în contextul organizării ediției din 2015 a Sărbătorii Muzicii, eveniment devenit tradiție în Alba Iulia.

Citeşte şi De VINERI, în Cetatea Alba Carolina începe Sărbătoarea Muzicii. Anul acesta, va fi muzică 100% românească. PROGRAMUL

foto: Daniel Bloss

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax