Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Flori dalbe la fereastra copilăriei” cu elevii de la Școala de Arte și Meșteșuguri din Alba Iulia. Colinde și scenetă de Crăciun

Publicat

colinde, centrul augustin bena În cadrul proiectului „Anotimpurile Artelor”, desfășuarat de Școala de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena”, miercuri seara a avut loc „Flori dalbe la fereastra copilăriei”. În preajma sărbătorilor de iarnă, cursanții au pregătit împreună cu profesorii coordonatori o seară frumosă, cu colinde și scenetă de Crăciun.
„Flori dalbe la fereastra copilariei” este titlul ediției din această lună a proiectului „Anotimpurile artelor”. Proiectul urmăreşte să familiarizeze cu scena toţi cursanţii Școlii de arte si meșteșuguri, din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.
În acest scop, lunar, au loc în sala de festivități a instituției spectacole, concerte, expoziții și alte evenimente culturale la care sunt invitați în primul rând părinții, dar și alți iubitori ai artelor din Alba Iulia.
Miercuri seara a fost una specială pentru cursanți, aceștia a adus magia sărbătorilor de iarnă cu sceneta de Crăciun și i-au colindat pe cei care au venit să îi vadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax