Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Garda Apulum a participat la Römerfest, cel mai mare festival de reconstituire antică din Elveția. Lupte de gladiatori, dansuri și ateliere

Publicat

14141547_10210832151746165_5157544068261915465_nGarda Apulum, reprezentată prin Legiunea a XIII-a Gemina, a participat, în perioada 27 – 28 august, la cel mai mare festival de reconstituire istorică antică din Elveția, Römerfest.

Evenimentul se desfășoară în fiecare an în parcul arheologic „Augusta Raurica” din apropierea orașului Basel.

De-a lungul anilor, festivalul elvețian s-a remarcat în Europa prin calitatea și acuratețea reconstituirilor din antichitatea romană, constituind la ora actuală un etalon de organizare și prezentare pentru multe trupe europene de reenacment.

Festivalul se adresează publicului internațional, de toate vârstele, oferind spectatorilor demonstrații de tehnică militară, lupte de gladiatori, dansuri de inspirație antică și foarte multe ateliere tematice interactive, susținute de trupe de profil din Elveția, Germania, Franța, Italia, Bulgaria și, din acest an, și din România prin Legiunea a XIII-a Gemina de la Apulum – Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax