Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: George Nariţa din echipa ISU Alba a câştigat locul I la Concursul Naţional „Cel mai puternic pompier”, de la Alba Iulia

Publicat

21552488_1846443892047359_1845905378_n Plutonier major George Nariţa şi echipa ISU Alba au câştigat locul I, la Concursul Naţional “Cel Mai Puternic Pompier”, organizat la Alba Iulia. S-au intercut cu zeci de pompieri din ţară.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și IPA – Regiunea 2 Alba au organizat  în perioada 7-8 septembrie 2017, în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, etapa națională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier”.

Concurenţii au avut de susţinut patru probe practice – manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii – participând la competiţia individuală şi/sau pe echipe.

S-au implicat în competiţie 18 echipe ale pompierilor militari și 76 de pompieri din cadrul a 20 de inspectorate pentru situații de urgență din România.

În urma probelor din concurs, rezultatele sunt următoarele:

Proba individuală:

Locul I – plt.maj. Narița George – ISU Alba;

Locul II – plt.maj. Avram Mihai – ISU Alba;

Locul III – plt. maj. Miron Răzvan – ISU Bacău.

Proba pe echipe:

Locul I – Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba;

Locul II – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor;

Locul III – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” al județului Bacău.

Concurenţii au primit premii ce au constat în cupe, medalii, diplome și bani oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

La desfăşurarea competiției au fost prezenţi şi prefectul de Alba, Dănuț-Emil Hălalai, domnii lt.col. Alin Maghiar și plt.maj. Dragoș Dobre reprezentanți ai Asociației CTIF din România și ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență şi reprezentanţi ai instituţiilor MAI și autoritățiilor publice din județ.

Foto: Facebook (ISU Alba)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax