|

FOTO: George Nariţa din echipa ISU Alba a câştigat locul I la Concursul Naţional „Cel mai puternic pompier”, de la Alba Iulia

21552488_1846443892047359_1845905378_nPlutonier major George Nariţa şi echipa ISU Alba au câştigat locul I, la Concursul Naţional “Cel Mai Puternic Pompier”, organizat la Alba Iulia. S-au intercut cu zeci de pompieri din ţară.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și IPA – Regiunea 2 Alba au organizat  în perioada 7-8 septembrie 2017, în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, etapa națională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier”.

Concurenţii au avut de susţinut patru probe practice – manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii – participând la competiţia individuală şi/sau pe echipe.

S-au implicat în competiţie 18 echipe ale pompierilor militari și 76 de pompieri din cadrul a 20 de inspectorate pentru situații de urgență din România.

În urma probelor din concurs, rezultatele sunt următoarele:

Proba individuală:

Locul I – plt.maj. Narița George – ISU Alba;

Locul II – plt.maj. Avram Mihai – ISU Alba;

Locul III – plt. maj. Miron Răzvan – ISU Bacău.

Proba pe echipe:

Locul I – Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba;

Locul II – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor;

Locul III – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” al județului Bacău.

Concurenţii au primit premii ce au constat în cupe, medalii, diplome și bani oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

La desfăşurarea competiției au fost prezenţi şi prefectul de Alba, Dănuț-Emil Hălalai, domnii lt.col. Alin Maghiar și plt.maj. Dragoș Dobre reprezentanți ai Asociației CTIF din România și ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență şi reprezentanţi ai instituţiilor MAI și autoritățiilor publice din județ.

Foto: Facebook (ISU Alba)

URL scurt: http://alba24.ro/?p=593371avatar Publicat de pe 8 septembrie 2017 şi actualizat pe 8 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
  • sebes: plata fara munca
  • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
  • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
  • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI