|

FOTO: George Tatomir, de la Jandarmeria Alba, campion naţional la oină. A câştigat o competiţie la Bacău, alături de echipa Straja Bucureşti

CampioniiUn jandarm din Alba Iulia, membru al echipei IGJR, a câştigat recent o competiţie naţională de oină, desfăşurată la Bacău. Performanţa obţinută de George Cristian Tatomir, alături de colegii din echipă, a fost răsplătită de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba cu diplomă de merit.

Plutonierul major George Cristian Tatomir a reprezentt Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, în cadrul echipei Straja București (echipa de oină a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române), competiţia – Ediția Jubiliară a Cupei Federației Române de Oină – desfăşurându-se în perioada 30 septembrie — 1 octombrie, la Bacău.

La startul ediţiei din acest an, s-au aliniat şase echipe: Frontiera Tomis Constanţa, Straja Bucureşti, Stejarul Pârcovaci, Politehnica Cluj, Biruinţa Gherăeşti şi Brigada Gherăeşti.
Competiţia a fost câştigată de echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române Straja Bucureşti, după o finală extrem de disputată, în compania echipei Brigada Gherăeşti, cu scorul de 18-12.

Aceasta a fost felicitată de președintele Federației Române de Oină pentru câștigarea campionatului.

Totodată, plutonier major George Cristian Tatomir a fost felicitat de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, colonel Marius-Claudiu Giurea, pentru performanța obținută, acordându-i acestuia o diplomă de merit. De asemenea, Asociația Sportivă Ampoiul l-a premiat cu un echipament sportiv și un blazon al asociației, iar colegii jandarmului i-au transmis felicitări și i-au urat cât mai multe victorii.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=601697avatar Publicat de pe 9 octombrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL, SPORT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...
  • Lia: Nici vorba. Este supus lui Hava, inca il pastreaza.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI