Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Hora Unirii şi un steag uman în curtea Colegiului Economic din Alba Iulia. Elevii au marcat Ziua Naţională a României

Publicat

elevi steag

steag, elevi economic Elevi ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia au marcat Ziua Naţională a României cu o horă în curtea liceului şi un steag uman. Mai exact copiii au ridicat desupra capului, cartoane albastre, galbene şi roşii, care reprezintă culorile de pe Drapelul Naţional.

De asemenea cei care au ieşit în pauza mare, în curtea liceului au purtat şi papioane tricolore, confecţionate chiar de ei.

Vineri, în pauza mare, elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” au ieşit în curte să întindă o horă, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Cu toate că vremea de afară nu a ţinut cu ei, elevii nu s-au dat bătuţi şi au jucat hora Unirii chiar în ploaie.

Apoi fiecare elev şi-a luat câte un carton de culoare albastră, galbenă şi roşie şi l-au ridicat desupra capului pentru a forma drapelul României.

Pe lângă steagul uman şi hora din curtea liceului, aceştia au purtat şi papioane tricolore confecţionate de ei, în cadrul unor ateliere dedicate Zilei de 1 Decembrie.

Foto: Raul BACIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax