Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Hotel „de cinci stele” sub cerul liber, la zeci de metri înălțime. Au dormit o noapte întreagă, suspendați în hamace, pe un pod din Alba Iulia

Publicat

flaviu cernat Ce hotel de cinci stele sau saltele de fițe? Cea mai nouă și inedită metodă de a dormi este într-un hamac suspendat la câțiva zeci de metri. Dacă nu credeți că este posibil, Flaviu Cernescu sau, cum mai este cunoscut, Balaurul din Transilvania ne demonstrează că se poate. Acrobatul, împreună cu Ciprian Lungu și-au petrecut noaptea „suspendaţi” pe podul de peste râul Mureş, la Partoș. După spusele lor, chiar au dormit.

S-a urcat pe turnul de la Zlatna, a trecut peste Cetatea Alba Carolina, iar acum a venit momentul să se folosească și de podul de la Partoș. Flaviu Cernescu alături de un alt prieten, acrobat la rândul său, s-au „cazat”, luni noaptea, în vârful podului de peste Mureș. Și-au instalat două hamace și au dormit până la răsăritul soarelui.

„Veneam de la Electric Castle de la Cluj și ne era somn și, cum era în drum spre Sebeș, ne-am decis să facem o oprire și să ne odihnim acolo”, a declarat Flaviu pentru Alba24.ro.

flaviu cernat, ciprian lungu Chiar dacă pare greu de crezut, Flaviu spune că au chiar dormit. Au ajuns la pod la ora 1.00 noaptea, l-au escaladat într-un minut „cu tot cu pauză” și au rămas acolo până marţi dimineață, la 10.00.

Pentru a demonstra că nu se joacă atunci când este vorba de acrobații, cei doi au și imortalizat momentul cu un selfie la înălțime.

Tinerii au plecat spre Timișoara, marţi dimineața, dar au planuri să se întoarcă la Alba Iulia.

Citeşte FOTO – VIDEO: ACROBAȚII la ÎNĂLȚIME pe Latura de Vest, în Cetatea Alba Carolina cu ”BALAURUL” din Transilvania

Citeşte FOTO-VIDEO: Te ia cu ameţeală. Cu monociclul pe vârful turnului fostei fabrici Ampelum Zlatna

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax