Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Hotel Transilvania a revenit în forță pe piața turistică din Alba Iulia. Cu un design modern și patru stele strălucitoare

Publicat

YouTube video

hotel transilvania Noul Hotel Transilvania din Alba Iulia a fost inaugurat, vineri seara, în prezența oficialităților locale, politicienilor și a celor mai importanți oameni de afaceri din oraș. Investiția de peste 3 milioane de euro, aflată în centrul municipiului Alba Iulia, a ridicat la patru stele hotelul care, în urmă cu trei ani, era clasificat la două stele. Turiștii au acum la dispoziție 80 de camere cu design și mobilier nou, un bar, restaurant și sală de conferințe la cel mai înalt standard. ”Transilvania” a reintrat pe piața hotelieră din Alba Iulia cu patru stele meritate din plin. Investitorii, frații Marcel și David Florea, patronii Florea Grup au refăcut și modernizat totul la standarde înalte, păstrând doar structura de rezistență.

Hotel Transilvania are 80 de camere, dintre care 4 apartamente, 2 săli de conferință cu o capacitate de 150 de locuri, un restaurant cu specific mediteranean și internațional, cu terasă sezonieră, un english bar. Câteva camere au fost clasificate la 3 stele pentru a crea o posibilitate de cazare în modernul hotel și delegaților de la companii de stat. Hotelul are wifi gratuit, camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizoare smart și room service digital.

Inaugurarea celui mai modern complex hotelier din județul Alba a atras privirile încă din stradă. Aceasta a fost făcută cu daci și romani care i-au întâmpinat pe invitați, la intrare și la balcoanele hotelului. Totul pentru a creea o sinergie între aerul istoriei care se află în Alba Iulia – oraș care deține cea mai mare cetate vauban din Europa de est – cetate care în ultimii 7 ani a intrat într-un proces masiv de restaurare. Momentele artistice ale marii deschideri au fost condimentate cu muzică și momente de magie.

”Găsiți aici lucruri unice pentru industria ospitalității din Alba Iulia, de la iluminarea completă exvlusiv cu led-uri, care ne face 100% eco-friendly, panouri solare și economizoare, un sistem high tech care le permite clienților să-și comande temperatura de pe drum, cea mai avansată interfață prin care se poate relaționa cu recepția, până la excursiile organizate zilnic sau de câte ori va fi nevoie, în Transilvania sau în Alba, pentru grupurile de turiști cazați la Hotel Transilvania. Desigur, dincolo de toate avantajele prezentului, Hotel Transilvania înseamnă profesioniști, gata să te intâmpine cu brațele deschise. Schimbările nu se opresc aici, în curând la Hotel Transilvania veți găsi și un centru spa, o sala de evenimente, un centru de conferințe high-class și încă 20 de noi camere adăugate la oferta de cazare actuală”, spune Anda Bulbucan, marketing manager al Hotelului Transilvania.

YouTube video

Surprinzător, de la deschidere au lipsit primarul Mircea Hava și președintele Consiliului Județean Alba – Ion Dumitrel. Absența celor doi mari lideri politici ai județului a fost suplinită de viceprimarul Paul Voicu și vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

”Ne bucurăm foarte mult pentru ceea ce au realizat (n.r. – Marcel și David Florea) deoarece ne lovim de probleme privind locurile de cazare mai ales când organizăm evenimente. E un lucru bun pentru noi cei din administrație că dumneavoastră, cei din mediul de afaceri, reușiți să creați un plus, care aduce puțin și la nivel de municipiu și la nivel de județ. Dacă-mi permiteți o glumă, mă bucur că cineva, în vremea în care ”Bau-bau”, numit ANAF, închide tot, are curajul să deschidă ceva și nu orice, ci chiar un hotel, și vă felicit”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman.

”Alba Iulia trebuie și poate să fie un punct de atracție turistică printre cele mai importante pe harta României și în aceeași măsură pe harta Europei. Ultimele proiecte ale administrației publice locale au fost pentru dezvoltarea turismului în Alba Iulia și în județul Alba. Sunt convins, așa cum vă cunosc de peste 15 ani de zile, că prin profesionalismul dumneavoastră veți forma aici o echipă, astfel încât toți turiștii care vin aici cu așteptări să plece și să iasă pe ușă cu convingeri deosebite că serviciile pe care le găsesc aici sunt unice în Transilvania. Nu putem ca Primărie și Consiliu local să nu vă mulțumim pentru ceea ce ați făcut”, a spus viceprimarul municipiului Alba Iulia, Paul Voicu.

Investiția în Hotelul Transilvania va continua și în perioada următoare. Hotelul va fi dotat și cu un centru SPA, o sală de evenimente, un centru de conferințe high-class, și încă 30 de noi camere pe lângă cele 80 actuale.

Cu o avere de 15 milioane de euro, din construcții, turism și distribuție carburanți, frații Florea se află pe locul 232 în topul celor mai bogați români, potrivit revistei Forbes 500 miliardari.

În 1996, frații Marcel și David au pus bazele Florea Grup, companie cu afaceri în domeniul turismului, comerțului de carburanți, construcții și transporturi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax