Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO În seara de Crăciun: Corul de copii „Theotokos” a adus bucuria colindului la Biserica „Maieri 1” din Alba Iulia

Publicat

În seara de Crăciun, Biserica „Maieri 1” din Alba Iulia a răsunat de colindele corului de copii „Theotokos”. Potrivit tradiţiei, în fiecare an, în această zi, la finalul slujbei, copiii urează „Sărbători Fericite” credincioşilor, aşa cum o fac ei cel mai bine: prin versurile melodioase ale bătrânelor colinde.

Recent întors dintr-un turneu în Spania, Corul „Theotokos” a concertat duminică seara la biserica din centrul vechi al municipiului Alba Iulia, iar glasurile copiilor au reamintit ascultătorilor ce înseamnă de fapt Crăciunul şi străvechiul obicei al colindatului. Sub atenta îndrumare a părintelui Călin Bulac, tinerii au interpretat cântece de iarnă în română şi engleză şi şi-au dres vocile pentru anul care urmează. În 2012, „Theotokos”, unul dintre cele mai longevive coruri de copii din România se va deplasa în Scoţia, pentru a participa la un festival internaţional. În acest an, Theotokos a sărbătorit 25 de ani de activitate.

În Biserica „Maieri 1” din Alba Iulia au concertat, duminică, alături de copiii de la „Theotokos”, şi alte coruri talentate din municipiu. Vă invităm şi vizionaţi o galerie foto.

FOTO: Vali CIONTEA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax