Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Încă 25 de familii își vor primi locuințele sociale până la sfârșitul lunii octombrie. Vezi stadiul lucrărilor

Publicat

Încă un bloc de locuințe sociale va fi inaugurat în această toamnă, anunță Primăria municipiului Alba Iulia. A1, al doilea dintre cele trei blocuri de locuințe sociale cu câte 25 de apartamente, destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari, situat în Alba Iulia, pe strada Marcus Aurelius, va fi finalizat și predat beneficiarilor până la sfârșitul lunii octombrie.

„La această dată sunt finalizate integral lucrările de viabilizare a zonelor adiacente blocurilor de locuințe sociale, de pe strada Vasile Alecsandri. S-au amenajat 94 de locuri de parcare, precum și accesele din zonă, după introducerea utilităților și a sistemelor de iluminat și canalizare. Lucrările au fost realizate de către antreprenorul general SC Tobimar Construct SRL iar valoarea amenajărilor menționate este de 627.893,32 lei. În momentul de față se lucrează la finisajele interioare din blocul A1. Primăria dorește să recepționeze și acest bloc până la finalul lunii octombrie. Pentru realizarea întregului ansamblu de locuințe sociale, inclusiv blocurile A1 și A2, Guvernul mai trebuie să aloce suma de 1.623.274 lei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer.

În 17 mai, 25 de familii și-au primit locuințele sociale din blocul A3, situat în Alba Iulia, pe strada Marcus Aurelius, nr. 51.

Vedeți AICI galerie foto de la predarea locuințelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax