Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE INCENDIU la Alba Iulia: Fum negru, pe cerul oraşului. Au ars 300 de containere de gunoi, în zona şoselei de centură, la „Salprest”

Publicat

20205788 Un incendiu a izbucnit miercuri după-amiaza, în jurul orei 17.30, la Alba Iulia. Un fum negru a putut fi observat din mai multe zone ale oraşului, de localnici, care au transmis fotografii pe adresa redacţiei.

Potrivit ISU Alba, pompierii au fost chemaţi să intervină pe şoseaua de centură, pentru stingerea unui incendiu izbucnit „în curtea Salprest, la pubele de plastic”.

UPDATE: Directorul „Salprest”, Petru Constantinescu, a confirmat pentru Alba24 că incendiul s-a petrecut la punctul de lucru al societăţii, de pe şoseaua de centură. Au ars doar pubele din plastic scoase din uz. Nu au fost alte pagube sau persoane rănite, iar incendiul a fost stins, în jurul orei 18.00.

UPDATE1: Potrivit ISU Alba, au ars aproximativ 200 de pubele şi 100 de containere depozitate în locaţia amintită.

UPDATE2: Potrivit ISU Alba, incendiul a pornit de la un foc deschis pe un teren cu vegetaţie uscată. S-a extins la locaţia respectivă prin răspândirea de jar sau scântei. În total, au fost 250 de europubele distruse şi alte 50 degradate în urma incendiului. Alertarea prin 112 a fost transmisă la ora 17.25. Valoarea estimată a pagubei este de 35.000 de lei.

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    miercuri, 19.07.2017 at 19:00

    unde e garda de mediu sa dea amenda !?! Ca acel fum e toxim si trebuie amendati …au baniii ca daca nu aveau prevenea ! firma ….ce fura din buzunarul omului de rand la fel ca polaris !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax