Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Înfrângere „la mustață” pentru echipa de baschet CSU Alba Iulia. A pierdut meciul cu ICIM Arad la trei puncte diferență

Publicat

După o partidă plină de emoție și extaz, în care s-a jucat de la egal la egal, CSU Alba Iulia a pierdut în fața celei mai de temut adversare din acest campionat, ICIM Arad. Partida care s-a terminat cu scorul de  72-75, și a contat pentru etapa a III-a a Ligii Europei Centrale la baschet feminin.

CSU Alba Iulia a întâlnit, miercuri, în Sala de Sport a Universității, pe ICIM Arad într-un meci a contat pentru etapa a III-a a Ligii Europei Centrale la baschet feminin (CEWL).

Universitarele au fost conduse încă din primul sfert al partidei când scorul pe tabelă a arătat 23-15 pentru echipa din Arad.

În sfertul doi albaiuliencele au mai redus din handicap, ba mai mult au reușit să și marcheze  mai mult decât adversarele lor, scorul fiind pentru acest sfert 22-25. Cu toate acestea universitarele au ieșit de la vestiare cu 5 puncte în minus, scorul după prima repriză fiind de 40-45 pentru echipa vizitatoare.

Diferența s-a redus în sfertul trei cât CSU a egalat printr-un coș marcat de Reed în minutul 7 iar tabela indica 52-52.

Arădencele nu au cedat și au preluat conducerea după doar câteva minute iar la sfârșitul sfertului aveau un avantaj de 2 puncte, (15-12).

Ultimul sfert a ridicat sala în picioare. CSU a preluat conducerea înainte cu 3 minute de fluierul final dar bucuria nu a ținut prea mult și echipa campioană a reușit să se impună iar în minutul 8 conducea cu 70-73. Finalul partidei s-a terminat dramatic pentru CSU care a pierdut la o diferență de 3 puncte, scor final 72-75.

Partida a fost una spectaculoasă având în vedere scorul strâns și faptul că CSU a jucat în fața propriilor suporteri cu deținătoarea titlului național și a CEWL, una din principalele contracandiate la titlu în România și o echipă într-o formă de invidiat în acest debut de sezon.

Încă de la început avantajul era de partea trupei din județul Arad, care conduce cu scorul de 10-2, reușind să câștige ultimele patru partide față în față iar acum și pe cea cu numărul cinci. De altfel, singurul succes obținut de către CSU împotriva arădencelor a fost în urmă cu două sezoane, cu scorul de 58-56, în urma unui coș de trei puncte reușit de israelianca Katya Abramzon, în ultima secundă a partidei desfășurate în Sala Victoria din Arad.

„Am pierdut astăzi deoarece cred că respectăm prea mult echipa din Arad, pentru că sunt campioanele. Am intrat cu frică în teren, nu am putut să înțeleg mișcările unora dintre jucătoarele mele, au jucat haotic în unele momente, lucruri pe care nu le fac la antrenament sau în alte meciuri. Probabil a fost mental un joc greu pentru ele, am pierdut prea multe mingi în atac, nu ne-am apărat cum trebuie și le-am lăsat pe adversare să arunce de la distanță și semi-distanță. Am jucat mai bine în ultimul sfert, însă cred că ar trebui să facem lucrul acesta de la începutul partidelor și să încercă să controlăm noi jocul, nu să stăm în permanență în urmărirea adversarului.” a declarat antrenorul Miroslav Popov.

Statistică CSU Alba Iulia: Sasa Cadjo – 17 puncte și o pasă decisivă, Chastity Reed – 15 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, Tiffany Brown – 11 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive, Larisa Toma – 9 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, Annemarie Părău – 8 puncte și 3 pase decisive, Khadijah Whittington – 3 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, Ildiko Nagy – 3 puncte și 2 recuperări, Breanna Salley – 2 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Jovana Vukoje – 2 puncte, o recuperare și o pasă decisivă și Alexandra Uiuiu – 2 puncte și 2 recuperări.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Pingback: Înfrângere „la mustață” pentru echipa de baschet CSU Alba Iulia. A pierdut meciul cu ICIM Arad la trei puncte diferență

  2. Liviu Bimbea

    miercuri, 27.11.2013 at 23:09

    Am văzut meciul și mi-a plăcut. Fetele din Arad au fost cu un vârf de „mustață” mai bune decât fetele noastre. Au fost mai precise la aruncările de la distanță.

  3. DEXTER C(O) LABORATORUL

    joi, 28.11.2013 at 03:02

    Totusi extazul a fost numai de partea aradencelor, iar extenuarea de partea fetelor noastre.

  4. mda

    vineri, 29.11.2013 at 10:31

    conjunctura nefavorabila, la inceput de sezon al 3-lea meci, acum dupa deplasari in tara si in afara. in retur poate fi altceva, oricum la prima participare in cupele europene si parcursul din campionat dau semne bune pentru anul asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax