Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | JAF la o benzinărie din Blaj. Patru bărbați au furat peste 20.000 de lei, după ce au atacat-o pe angajata stației de carburanţi

Publicat

jaf benzianarie O benzinărie din Blaj a fost jefuită în noaptea de vineri de spre sâmbătă, de patru bărbați. Aceștia au atacat-o pe angajata stației de carburanţi, în momentul în care femeia a ieșit afară din bezinărie. Cei patru hoți au furat 22.000 de lei din seiful benzinăriei și au plecat fără urmă.

Bezinăria se află la intrarea în Blaj dinspre Alba Iulia, reprezentanţă Lukoil şi este dotată cu camere video de supraveghere.

Atacatorii au lovit-o pe angajata benzinăriei cu pumnul în zona feţei, provocându-i răni la ochi şi la maxilar. Au legat-o cu bandă adezivă, la mâini şi la ochi şi au ameninţat-o să le dea cheia seifului. Femeia a cedat presiunilor, iar agresorii au furat banii şi au părăsit locul jafului. Victima a reuşit să apese butonul de panică, iar în scurt timp la faţa locului au ajuns reprezentanţii firmei de pază, ai poliţiei şi SMURD.

Femeia a fost transportată la spitalul din Blaj. Polițiștii fac cercetări pentru a-i găsi pe hoți.

benzinarie 6 UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 22.11.2014 ora 2.02, printr-un apel prin 112, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că angajata unei staţii de carburanţi din municipiul Blaj a fost agresată de persoane necunoscute care ar fi sustras banii din încasări.

La faţa locului s-a deplasat imediat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în noaptea de 21/22.11.2014, în jurul orei 1.50, patru persoane necunoscute, profitând de faptul că angajata staţiei de carburanţi a ieşit din incintă, au imobilizat-o şi au sustras dintr-un seif suma de 22.400 lei, bani proveniţi din încasări.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor în vederea tragerii lor la răspundere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie precum şi pentru recuperarea prejudiciului”.

„Butonul a fost activat la ora 02.00 și la o2.02 minute am fost la fața locului. Când am ajuns lumina  era întreruptă și ușa închisă. Am bătut în geam, am strigat la doamnă că sunt de la pază. Era legată la cap, avea o bandă prinsă pe cap și sângera la nas. A venit la ușă, i-am acordat primul ajutor și am anunțat organele competente. Era în stare de șoc. A zis că a ieșit până afară și au atacat-o”, a spus agentul de pază, care a ajuna la benzinărie după activarea butonului de panică.

„În jurul orei 02.30 ni s-a adus o pacientă în vârstă de 51 de ani, afirmativ în urma unei agresiuni, care a avut loc la sația Lukoil din localitate. Pacienta prezenta un hematon periorbitar cu chemoziz conjunctival, posibil prin fractură de os malar. Asociată prezenta multiple plăgi contuze la nivel frontal și o plagă mușcată la nivelul hemilimbii stângi. Va rămâne internată în serviciul nostru pentru completarea investigațiilor” a spus medicul Horia Pipon de la Spitalul Municipal din Blaj.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gocan Sandor

    sâmbătă, 22.11.2014 at 09:31

    Bine ca sunt mii de jandarmi la stadioane, iar orasele si mai ales satele sunt lasate , mai ales noaptea, prada hotilor , talharilor si violatorilor !!!??
    CINE RASPUNDE IN ROMANIA DE SECURUTATEA CETATEANULUI SI A PROPRIETATII ACESTUIA SI CUM ?

  2. radu

    luni, 24.11.2014 at 11:18

    vai de angajati

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax