Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Judoka Alexandru Sibișan, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medaliat cu bronz la Campionatul Național Ne Waza

Publicat

IMG_4749 Alexandru Sibișan, sportiv legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a fost medaliat cu bronz în finala Campionatului Național Ne Waza, la sub 14 ani, desfășurată sâmbătă și duminică la Drobeta-Turnu Severin.

Cinci sportivi legitimați la secția de Judo a CS Unirea Alba Iulia s-au calificat în finala Campionatului Național Ne Waza. Aceştia sunt Mădălina Decean (U12), Andreea Micu (U14), Simona Toma (U14), Alexandru Sibișan (U14), Alexandra Popescu (U16).

Alexandru Sibișan s-a clasat pe locul al treilea, la categoria 66 de kilograme și a fost premiat de Federația Română de Judo. El este pregătit de antrenorul Cristian Dinu, iar în trecut a fost elev al antrenorului Ioan Todor.

Directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, îi felicită pe sportivi și antrenori pentru munca depusă și își manifestă sprijinul pentru părinții care vizează legitimarea copiilor la acest club.

”În era tehnologiei, în care vedem tot mai mulți copii cu ochii în telefon, tabletă sau televizor, sunt mândru că avem astfel de juniori, care vor să facă din sport performanță.

IMG_4750 Îi felicit pe sportivi, pe antrenorii lor și îmi manifest toată disponibilitatea față de părinții care vor să-și legitimeze copiii la CS Unirea Alba Iulia. Doresc să-i felicit pentru că știu că în spatele unor astfel de rezultate stă multă muncă și sacrificii, iar eu îmi dau tot concursul pentru a crea condiții de pregătire și participare a sportivilor noștri la competițiile interne și internaționale”, a spus Corneliu Mureșan.

Următorul concurs, la care vor participa sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia, este Campionatul National de Judo juniori U11, U13, U11 Ne Waza ce se va desfășura în perioada 14-15 octombrie, la Ploiești.

Clubul Sportiv ”Unirea” Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax