Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: La Alba Iulia se deschide University Network of International Relations Offices. Acord cadru semnat de UAB şi instituţii de învăţământ superior din Rusia şi Polonia

Publicat

IMG_0804 Reprezentanţii Universităţii din Alba Iulia şi ai altor instituţii de învăţământ superior, din Polonia şi Rusia au semnat un acord cadru ce prevede înfiinţarea, în Cealaltă Capitală, a UNIRO – University Network of International Relations Offices, prima de rețea de acest fel a Centrelor de Relații internaționale din Europa Centrală și de Est.

Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a organizat, în perioada 27-28 aprilie 2017, cea de-a patra ediție a Workshop-ului exploratoriu „Internationalisation of Higher Education: Challenges and Rewards”, cu participarea unor cadre didactice, cercetători și specialiști din Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Polonia, Serbia și Rusia, dar și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Primăriei Municipiului Alba Iulia, Universității Politehnice din București și Universității Româno-Americane din București.

IMG_0390 Cu această ocazie, în data de 28 aprilie 2017, rectorul UAB, prof univ. dr. Daniel Breaz a semnat, alături de reprezentanții Universității de Ştiințe aplicate “Stanisław Staszic” din Piła – Polonia și Universității Tehnice din Korolev – Rusia, acordul cadru în vederea înființării UNIRO – University Network of International Relations Offices, cu sediul la Alba Iulia, prima de rețea de acest fel a Centrelor de Relații internaționale din Europa Centrală și de Est, transmit reprezentanţii UAB.

UNIRO își propune să promoveze bunele practici în domeniul internaționalizării educației, cercetării și inovării.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax