Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lacrimi şi durere la înmormântarea elevei din Blaj. Ultimul drum, presărat cu petale de trandafiri

Publicat

inmormantare iulia5 Valuri de lacrimi la înmormântarea tinerei de 16 ani din Sîncel, care a fost găsită, marţi, fără viaţă, în propria locuinţă. Joi, Iulia Şchiau a fost condusă de părinţii, bunicii, prietenii şi colegii de şcoală, pe ultimul drum, presărat cu petale de trandafiri, de la casa unde a copilărit şi până la cimitir. Durere devastatoare pentru părinţi, şoc şi tristeţe pentru prieteni şi colegi.

Prietenii ei o ştiau ca o persoană veselă, plină de viaţă, care era tot timpul fericită. Unii au povestit că fata se simţea complexată de felul cum arăta, că avea parte de comentarii răutăcioase din partea unor persoane care nu ştiau ce luptă grea se ducea în sufletul ei.

Iulia Şchiau a fost găsită fără viaţă, marţi, la domiciliu. Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că minora a fost găsită de către bunici, căzută pe podeaua din camera ei. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă, iar în urma necropsiei efectuate de către specialistul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Alba, nu s-a stabilit o cauză certă a decesului, urmând ca aceasta să se determine în urma efectuării analizelor de laborator a probelor prelevate.

inmormantare iulia15 Avea viaţa înainte şi, pentru mulţi dintre prieteni şi colegi, Iulia va rămâne acea fată mereu zâmbitoare, veselă şi prietenă cu toată lumea. Joi, toţi cei care au cunoscut-o, alături de părinţi, bunici şi rude şi-au luat „adio” de la Iulia.A fost îmbrăcată în rochie de mireasă, iar ultimul ei drum a fost presărat cu petale de trandafiri, de la casa de în care a copilărit şi până la cimitir.

Pentru părinţi, durerea a fost de nedescris. Era singura lor fiică, iar în momentul în care sicriul Iuliei a fost scos din curte, tatăl a strigat, sfâşiat de durere: „Iulia, nu pleca din curtea asta”.

Colega de bancă a Iuliei a spus că „era plină de viaţă. S-a îngrăşat puţin, nu ştiu din ce cauză şi multă lume o cataloga că era grasă. La început chiar nu a vrut să slăbească, dar pe urmă a împins-o ceva. Făcea foarte mult sport. Alerga în fiecare zi, mânca foarte sănătos. Am auzit şi eu că lua pastile de slăbit, dar nu ştiu ce să zic. Eram la şcoală când am primit vestea. Colegii îmi spuneau că a murit Iulia şi nu ştiam ce să cred. Nici acum nu realizez. Am sunat-o, i-am dat mesaj. Când am început şcoala am văzut că era foarte supărată şi nu era atentă la ore. Toată ziua se uita în gol”.

„Părea foarte fericită şi era o fată foarte de treabă, totdeauna ştia ce să zică ca să ne facă să ne simţim bine şi totuşi ea nu era cea ok. Ţinea cură de slăbire, pentru că se îngrăşase. Chiar a vrut să slăbească foarte mult. Nu se simţea bine în pielea ei, plus că oamenii spuneau lucruri urâte despre ea. Îi ziceau că e grasă, urâtă, persoane necunoscute, care nu o cunoşteau foarte bine. Era afectată şi noi nu ştiam asta. Am fost şocată când am aflat şi nu am crezut”, spune o prietenă.

O fostă colegă  din şcoala generală a Iuliei a spus că „era o fată de treabă, tot timpul veselă. Tot timpul zâmbea. Încă nu îmi vine să cred că a murit. Eu un şoc pentru multă lume”.

„Era ce mai fericită persoană pe care am cunoscut-o. Nu avea treabă cu nimeni şi era tot timpul fericită. Râdea cu toată lumea, era prietenă cu toată lumea. Mai rar persoane ca ea. Eram la şcoală când am aflat. Deja se vorbea prin şcoală, că ar fi păţit ceva, că era ambulanţa la ea la şcoală. Ştiam că bea ceaiuri, că face sport, mânca foarte sănătos de la un timp. Era slabă, se simţea complexată pentru că a avut nişte probleme şi s-a îngrăşat. Se simţea complexată de cum arată”, a spus un prieten al fetei.

„Nu am auzit nimic de pastile. Ştiam că vrea să slăbească şi mi-a mai povestit de câteva ori. Dar am văzut-o cu o zi înainte să moară că era tristă şi abătută. Au fost multe comentarii la poze, care au deranjat-o, gen <te-ai îngrăşat>. La început părea că nu era foarte atinsă de lucrurile astea (de comentarii – n.r), dar după aceea…”, a spus o prietenă.

„Era o fată sănătoasă, plină de viaţă. Nu avea probleme de sănătate. Nu puteai spune că era supraponderală”, a spus medicul de familiei al tinerei.

Iulia Șchiau era elevă la Colegiul Național ”Inochiente Micu Clain” din Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax