Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Liceeni din Aiud au participat la ateliere de teatru în limba franceză, coordonate de actori profesionişti. Spectacol, vineri seara, la Colegiul Național „Bethlen Gabor”

Publicat

IMG_0165Elevi de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud au participat în această săptămână la ateliere de teatru în limba franceză, derulate la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”. Aceste activități fac parte din proiectul „Nocturnele Zorii Zmeului” care se va derula la Castelul Bran în perioada 9 -15 iulie.

Compania Procédè Zèbre, ca urmare a unui parteneriat cu Institutul Francez București și Castelul Bran, vă propune 7 vizite spectacol realizate de către actori profesioniști și tinerii elevi români și francezi, în care se vor întâlni diverse și antrenante legende.

Atelierele de teatru de la Aiud sunt repetiții conduse de Arnaldo Ragni, actor profesionist din Italia, și Fabrice Dubusset, directorul artistic al companiei Procédè Zèbre pentru ca tinerii români și francezi să învețe să își asume spațiul scenic, jocul actoricesc și mișcările scenice.

Cei care doresc să vadă o mică parte din munca elevilor sunt invitați la o reprezentație publică, vineri, 1 iulie, de la ora 19.00, în interiorul Colegiului Național „Bethlen Gabor” Aiud.

Alături de elevii din Aiud, coordonați de prof. Gabriela Gâlea și prof. Diana Stîncel, au participat la ateliere şi tineri de la Liceul Tehnologic din Hida, județul Sălaj, coordonați de prof. Daniela Ardelean și din Cusset, Franța, oraș înfrățit cu municipiul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax