Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări ale elevilor de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, expuse la Galeriile de Artă. Le prezintă pentru obţinerea atestatului de competenţe profesionale artistice

Publicat

IMG-20170525-WA0012 Elevii de clasa a XII-a de la Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia îşi prezintă joi lucrările pentru obţinerea atestatului de competenţe profesionale artistice. Lucrările sunt reunite într-o expoziţie la Galeriile de Artă din Alba Iulia, ce va fi deschisă pentru public timp de două săptămâni.

Testul cuprinde probele practică şi scrisă, în care fiecare elev îşi prezintă lucrarea realizată, în funcţie de specialitate: arhitectură sau arte plastice.

Atestatul pentru calificarea profesională artistică este obligatoriu, la încheierea liceului de arte.

În acest an, îşi prezintă lucrările 19 elevi de la clasa de arhitectură a liceului de arte din Alba Iulia, respectiv 21 de elevi de la arte plastice, a transmis profesorul Alexandrina Filip, inspectorul şcolar în specialitatea arte, de la IŞJ Alba.

Lucrările vor rămâne expuse, în cadrul expoziţiei de la Galeriile de Artă, cei interesaţi având ocazia să afle detalii despre acestea de la elevi care vor fi, pe timpul programului, la locaţia amintită, în următoarele două săptămâni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax