Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Lumini și umbre” din România imortalizate de fotografii înscriși la „Alba Sub Lumini de Oscar”. Până când poți vota câștigătorul celei de-a doua etape

Publicat

Mai este o lună jumătate până la prima ediție a Festivalului „Alba Sub Lumini de Oscar”, timp în care fotografii care se înscriu în cursa pentru premii de peste 8.000 de euro pot participa şi la un concurs organizat pe pagina de Facebook. Este vorba despre trei etape în care candidații trebuie să imortalizeze fotografii tematice. Dacă în prima etapă a concursului din cadrul Festivalului „Alba sub Lumini de Oscar” a trebuit fotografiată „România Neștiută”, a doua etapă a fost una dedicată luminilor și umbrelor. Cele mai bune poze vor fi votate în perioada 8-14 iunie. Câştigătorul fiecărei etape în parte va beneficia de cazare şi masă gratuită pe perioada desfăşurării festivalului ASLO, respectiv 28 iulie – 1 august şi de înscrierea automată în cadrul festivalului „Vama Sub Lumini de Oscar”, care va avea loc în perioada 23 august – 31 august la Vama Veche. În total, 23 de fotografi cu lumini și umbre s-au înscris în a doua etapă a concursului.

Citeşte şi ”ALBA SUB LUMINI DE OSCAR” 2014: Alba, primul județ care aduce o ”armată” de fotografi profesioniști să-i imortalizeze frumusețile

„Lumina de deasupra ta” a lui Cătălin Alexandru, „Povestea creației” care aparține fotografului Radu Lazăr, Cheile Râmețului, după ploaie surprinse de Darius Drugariu, lumini și umbre realizate din Turnul cu Ceas al Cetății Medievale din Sighișoara de Cristian Sabău, dar și în Piața Cetății din Alba Iulia de Radu Rădoi sunt câteva dintre fotografiile pe care le puteți vota în cea de-a doua etapă.

Mai sunt patru zile în care vă puteți decide pe pagina de facebook a evenimentului care dintre fotografii înscriși în a doua etapă a surprins cele mai bine tematica, respectiv „Lumini și Umbre”.

Etapa a treia, cu tema „În mişcare”, începe de duminică, 15 iunie și se va desfășura până în 28 iunie, iar fotografiile vor putea fi votate în intervalul 29 iunie – 5 iulie.

Prima etapă a concursului, „România Neștiută” a fost câștigată de Mădălin Ciortea, un fotograf din județul Alba.  Și pentru că nu are nevoie de cazare pe parcursul fetsivalului „Alba Sub Lumini de Oscar”, Mădălin a decis să împartă premiul cu un fotograf care nu este din județul Alba. Astfel Valentin Besa va avea asigurată cazarea pentru 3 din cele 5 zile de festival.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax