Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Magazinul Selgros din Alba Iulia se deschide în 30 septembrie. O nouă locaţie pentru cumpărături, cu suprafaţă de 4000 mp

Publicat

Selgros Alba Iulia 1La Alba Iulia se deschide, din 30 septembrie, un nou hipermarket. Reţeaua Selgros va fi prezentă în oraş cu o unitate în format restrâns, de 4000 mp, în care clienţii vor putea cumpăra produse pe bază de legitimaţii.

Comparativ, spaţiul standard al hipermarketurilor Selgros este de 10.000 mp. Magazinul de la Alba Iulia este al doilea de acest tip deschis în ţară, după construirea altuia similar, la Târgu Mureş.

Potrivit reprezentanţilor companiei, sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, iar domeniul articolelor nealimentare, deși mai restrâns, va reprezenta o sinteză reprezentativă, pentru toate gusturile, a gamei largi de produse din formatul magazinului clasic.

După finalizarea achiziţiei terenului din Alba Iulia, în apropierea cartierului Ampoi 3, încă de anul trecut au început lucrările de pregătire pentru construirea magazinului Selgros. Investiţia depăşeşte 5 milioane de euro.

Lucrările au început în noiembrie anul trecut, cu demolarea clădirilor existente, printre care o secție de îmbuteliere, un depozit și un sediu comercial. Muncitorii, ajutați de o „armată” de utilaje, au pus la pământ construcțiile înainte de Anul Nou. Apoi s-a lucrat la sfărmarea (reciclarea) betonului și a fierului rezultat în urma demolărilor. AICI, detalii.

În documentaţia de proiect iniţiată de două firme din Alba, Supremia Grup SRL şi Andreeas Company SRL şi întocmită de BP Străjan se menţiona construirea acestui complex comercial în contextul reconversiei zonelor industriale reglementate de PUG.

Potrivit documentației proiectului, suprafaţa construită a magazinului este de 6.500 mp, cu construcţie principală – magazin tip depozit cu vânzare şi livrare en-gros şi en-detail, în cadrul căruia sunt delimitate diferite zone funcţionale, printre care spaţiu de primire-legitimare clienţi, spaţiu de vânzare – depozitare, spaţii de primire – sortare – vestiare, funcţiuni complementare anexe.

De asemenea, cuprinde şi un spaţiu pentru birourile administraţiei şi vestiare, care sunt la etajul I al clădirii. Clădirea are parter şi etaj I parţial, iar magazinul va dispune şi de 200 de locuri de parcare, din care 50 pentru angajaţi şi 20 pentru autocamioane.

Circulaţia autovehiculelor, accesul în incinta magazinului pentru clienţi şi aprovizionare se va face din Bulevardul Republicii, unde este finalizat deja un sens giratoriu în zona de acces clienţi şi salariaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax