Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Manifestări dedicate Zilei Armatei Române, la Sebeș și Petrești

Publicat

Autorităţile publice locale din Sebeş au organizat miercuri, 25 octombrie, o serie de manifestări dedicate Zilei Armatei Române.

La Petreşti, începând cu ora 10.00, au fost depuse coroane de flori la monumentul comemorativ situat în curtea bisericii ortodoxe. De asemenea, la monumentul dedicat eroilor neamului aflat în incinta cimitirului ortodox din cartierul M. Kogălniceanu (Sebeş), a avut loc un alt ceremonial de depunere de coroane.

Evenimentele au fost completate de slujbe religioase dedicate eroilor căzuţi la datorie, iar fanfara din Petreşti a contribuit la aceste manifestări de omagiere prin prestaţia pe care a oferit-o asistenţei, dând astfel o notă distinctă evenimentului. Au fost prezenţi, din partea autorităţilor publice locale – primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor și viceprimarul municipiului, Adrian Bogdan, reprezentanți ai unităților militare din Municipiul Sebeș, precum și membrii ai comunității locale.

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, a transmis un mesaj de felicitare tuturor cadrelor militare active sau în rezervă şi doreşte să evoce semnificaţia momentului: „În numele Primăriei şi al Consiliului Local al Municipiului Sebeş, alăturându-ne astfel întregii comunităţi, doresc să îmi exprim preţuirea pentru instituţia Armatei Române şi pentru toţi cei care o reprezintă cu onoare, precum şi recunoştinţa pentru aceşti bravi eroi căzuţi la datorie. Vom păstra pentru totdeauna în memorie exemplul lor de dăruire”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax