Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Marş pe biciclete, organizat la Alba Iulia de tineri basarabeni, pentru promovarea transportului ecologic şi un mediu sănătos

Publicat

tineri

mars biciclete tineri basarabeni Alba Iulia Pentru a încuraja şi promova transportul ecologic, aproximativ 20 de tineri din Alba Iulia au străbătut oraşul pe biciclete, sâmbătă, într-un marş iniţiat de Organizația Studenților și Liceenilor Basarabeni. Au vrut astfel să atragă atenţia că fiecare om trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru un mediu curat.

„Vrem să arătăm că nu suntem indiferenți, că ne pasă de mediul ambiant și prin această activitate dorim să-i motivăm și pe alții să gândească la fel”, au spus organizatorii.

Acțiunea a avut drept scop promovarea și încurajarea transportului ecologic, a mersului pe jos și optarea pentru un mediu sănătos.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii, pentru alergare, ciclism, fotbal, skate, fitness sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

„Totul a avut loc într-un mod organizat și lent tocmai pentru ca oamenii să înțeleagă mesajul că pledăm pentru un mediu curat și mai puțin poluat. În același timp, ne-am bucurat de supravegherea unui echipaj de jandarmi, dar și a poliției rutiere care au coordonat circulația la intersecții pentru a  acorda prioritate bicicliștilor.

Considerăm că este nevoie de mai multă atenţie şi de mai multă responsabilitate din partea fiecărui cetăţean pentru a trăi într-un mediu curat, pentru a respira aer curat, pentru a bea apă curată şi pentru a putea folosi condiţiile de viaţă pe care ni le oferă natura. Însă, se pare că oamenii tratează cu neglijenţă acest aspect important al vieţii lor, ceea ce duce la agravarea procesului de poluare şi distrugere a mediului şi implicit la distrugerea sănătăţii fiecăruia dintre noi şi a celor din jur.

Am avut certitudinea că putem contribui printr-un astfel de manifest, cât de cât la reducerea gradului de poluare a atmosferei. Doar prin implicarea fiecăruia dintre noi putem ajunge la un rezultat”, a declarat Gheorghe Stoianov, reprezentantul organizaţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax