Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mașină de Poliție implicată într-un accident în apropiere de Teiuș. Vinovat, un șofer care nu a acordat prioritate

Publicat

IMG_0189 Două autoturisme s-au lovit, vineri, 19 septembrie după masa  pe DN1, în zona localității Teiuș, dintre care una este o mașină de poliție. În timp ce se deplasau pentru a constata cauzele unui accident care a avut loc în apropiere de Aiud,  mașina de serviciu a  Poliției Teiuș a fost lovită de către un autoturism care ieșea de pe ”Drumul Beldiului” care nu i-a acordat prioritate.

Din primele informații, autoturismul Poliției Teiuș se deplasa la un accident care s-a petrecut pe DN1, la ieșire din Teiuș spre Aiud. Este vorba despre un autoturism care a intrat regulamentar în depășire, iar șoferul care urma să fie depășit nu s-a asigurat din spate și a intrat și el în depășire.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, autoturismul de serviciu al Poliției, aflat în mers, a fost lovită de un alt autoturism condus de un șofer care a ieșit de pe ”Drumul Beldiului” fără să acorde prioritate. Mașina a fost lovită pe partea dreapă și a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului.

Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime. Accidentul nu a fost comunicat presei de către Inspectoratul de Poliție  Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Garcea

    luni, 22.09.2014 at 08:08

    Garcea , de ce nu ai condus preventiv ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax