|

FOTO: Medalie de bronz pentru albaiulianul Iulian Coltor la Special Olympics World Winter Games 2017

17425029_10155974351163327_5617693686768699891_nIulian Coltor, albaiulianul participant la Special Olympics World Winter Games 2017, a obținut medalia de bronz la proba de snowshoeing. Echipa României a cucerit șase medalii la acest sport, inclusiv două de aur. 

VEZI POVESTEA LUI IULIAN, copilul special din Alba Iulia care se antrenează pentru Jocurile Olimpice și-l iubește pe Spiderman

La cei 13 ani, Iulian, un copil diagnosticat la naștere cu sindromul Down, reușește să ne surprindă tot mai mult. După ce a fost pe podium la diferite competiții de înot, acum, albaiulianul a reușit să câștige medalie de bronz la Jocurile Olimpice de Iarnă Special Olympics, competițe desfășurată în aceste zile în Austria.

Iulian nu este singurul care a urcat pe podium, întreaga echipă a României la  snowshoeing a fost medaliată. Theodor Bucur și Alexandru Marinescu, medalie de aur, Maria Moșoiu, medalie de argint, Mara Oprea, Iulian Coltor, Oana Negrea medalie de bronz.

Și la la slalom uriaș echipea Special Olympics România a avut rezultate deosebite cu medalii de argint și bronz.

Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics Austria 2017 – cel mai mare eveniment sportiv umanitar din lume – au loc în perioada 14 – 25 martie și au reunit 3.000 de sportivi din 100 de țări. România participă pentru a patra oară la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics.

La această ediție, delegația României este reprezentată de 16 sportivi din toată țara, care concurează la patru discipline sportive – schi alpin, schi fond, patinaj și mers pe zăpadă.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=554524avatar Publicat de pe 23 martie 2017
Publicat în EVENIMENT, Foto, GALERIE FOTO - VIDEO.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO: Medalie de bronz pentru albaiulianul Iulian Coltor la Special Olympics World Winter Games 2017”

  1. Bravo Iuli!!!!
    Am stiut ca o sa te intorci cu o medalie.
    Data viitoare sigur va fi mai stralucitoare.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI