Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Medalii de bronz pentru sportivii Clubului Top Dance din Alba, la Romanian International Dance Cup

Publicat

Peste 400 de perechi de dansatori s-au întrecut pentru victorie, în cadrul competiţiei WDSF Romanian International Dance Cup 2017, desfășurată în perioada 11-12 noiembrie, la Timișoara. Sportivii clubului Top Dance din Alba au reuṣit să își facă simțită prezenţa în finale, concursul încununându-se cu un succes pentru perechea Adrian Opriţa – Raluca Polhac și Dragoș Han – Larisa Muntean.

Astfel pereche Adrian Opriţa – Raluca Polhac au reușit să ocupe locul III, la cateogria de vârstă 12-13 ani, clasa D – 8 dansuri; Dragoș Han – Larisa Muntean au reușit să obţină locul III, categoria de vârstă 16-34 ani, International Basic Youth+Adult – 5 dansuri latino.

A fost o competiţie de nivel înalt în România, iar prezenţa noastră pe podium și în finale este un mare motiv de mândrie și bucurie. Îi felicit pe copii, au fost la înălţime și au reuṣit să își îndeplinească obiectivul”, a spus antrenorul Alin Roṣa.

Competiţia a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Sportim Dance Timișoara, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, concursurile fiind jurizate de cei mai buni arbiti români ai momentului și peste 10 arbitri străini, fiind o competiţie de talie internaţională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax