Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mențiuni și premii speciale la faza națională a olimpiadelor școlare. Șase elevi au reprezentat Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

Elevii de la Liceul Militar „Mihai Viteazul” s-au întors victorioși de la olimpiadele naționale. Nu s-au calificat tocmai pe primele trei locuri, dar se pot mândri cu patru mențiuni și două premii speciale, obținute la disciplinele fizică, geografie, istorie, religie și lectura ca abilitate de viață.

Șase elevi de la Colegiul Militare Liceal „Mihai Viteazul” se pot mândri că au ajuns să reprezinte liceul la faza națională a olimpiadelor școlare. Mai mult, aceștia nu s-au întors cu mâna goală de la concursuri, ci cu patru mențiuni și două premii speciale.

Astfel, elevul caporal Vlad Șchiopu, sub îndrumarea prof. Dorina Filipescu a reușit să obțină mențiune la faza națională a olimpiadei de fizică. Tot mențiune a obținut și elevul sergent major Mirel Stancu, care a reprezentat Colegiul Militar albaiulian, pentru al doilea an consecutiv, la faza naţională a olimpiadei de geografie, îndrumat de prof. Valer Macarie.

Mențiune a „bifat” și eleva caporal Roxana Ploscar la istorie, „antrenată” de prof. Paraschiva Fărcaș.

Ultima mențiune i-a revenit elevei sergent major Mirabela Medvei, la disciplina religie, în timp ce eleva caporal Raluca Borș a obținut un premiu special, la aceeași materie. Întreaga activitate a elevelor a fost coordonată de prof. Ioan Nistor.

Ultimul premiu special i-a revenit elevului caporal Cosmin Crețu, care s-a remarcat la olimpiada „Lectura ca abilitate de viață”, unde a obținut premiul special, sub atenta îndrumare a doamnei profesoare Cosmina Mircea.

„Rezultatele de excepție obținute de elevii Colegiului Militar Liceal <Mihai Viteazul> sunt dovada unei munci susținute, a unei pasiuni împletite cu perseverență. Mențiunile obținute la faza națională a olimpiadele școlare desfășurate de curând reflectă pregătirea temeinică, sub îndrumarea cadrelor didactice preocupate de aplicarea, la standarde optime, a competențelor pedagogice și organizatorice în procesul instructiv-educativ. În Colegiul Militar s-a demonstrat în fiecare an că strategia managementului didactic se bazează întotdeauna pe comunicare, motivare, participare şi formare, relaţii armonioase între membrii actului educaţional, ducând astfel la un învăţământ performant şi de calitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii de învăţământ, Daniela Filimon.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax