Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Micii pietoni”, concurs de cunoaștere a regulilor de circulație, la Grădiniţa nr. 11 din Alba Iulia. Activităţi organizate de IPJ Alba, de 1 Iunie

Publicat

DSC_0726 În cadrul activităţilor dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, la Grădiniţa nr. 11 din Alba Iulia s-a desfăşurat concursul de cunoaştere a regulilor de circulaţie, intitulat „Micii pietoni”. Au participat şase echipaje, formate din câte trei preşcolari ale grupelor mari, de la grădiniţe din Alba Iulia.

Joi, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia a avut loc cea-a de-a XV-a ediţie a concursului „Micii pietoni”, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”.

Concursul a constat în 3 probe: demonstrarea cunoştinţelor privind regulile de circulaţie pietonală, recitarea unei poezii sau interpretarea unui cântec cu tematică rutieră şi o probă practică.

Copiii au demonstrat cunoştinţe temeinice privind regulile de circulaţie şi le-au aplicat corect la proba practică a concursului.

Toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu medalii, permise de buni pietoni, diplome, jocuri şi rechizite, acordate de Consiliului Județean Alba.

Activităţile desfășurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, continuă, mâine, 26 mai, începând cu ora 10,00, cu concursul „Patrule Şcolare în acţiune” , ce urmează să aibă loc în Alba Iulia.

Miercuri 31 mai, preşcolarii şi şcolarii din Teiuş se vor întrece în concursul de desene pe asfalt, intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”, organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, iar cei din Alba Iulia sunt aşteptaţi de poliţiştii rutieri, în Parcul Custozza, pentru a participa, cu bicicletele, la concursuri cu tematică rutieră şi activităţi recreative ce vor fi organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Joi, 8 iunie, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia va avea loc concursul „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă” – etapa județeană, adresat elevilor de gimnaziu şi liceu şi care constă în trei probe ( una teoretică, de cunoaştere a regulilor de circulaţie rutieră şi două probe practice, de îndemânare în parcurgerea unui traseu cu bicicleta în poligon şi respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul școală).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax