Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | MICROBUZ RĂSTURNAT în şanţ, zona DN7, Vinţu de Jos – Sebeş. Şoferul, transportat la spital cu leziuni în zona capului

Publicat

microbuz accident DN7_1 Un accident rutier s-a produs marţi dimineaţa, în zona DN7 Vinţu de Jos – Sebeş. Un microbuz de transport de persoane, marca Ford Transit a ajuns în afara carosabilului.

Un cititor Alba24 ne-a transmis fotografii de la faţa locului şi ne-a scris că „partea carosabilă era acoperită cu polei”.

Potrivit unor martori, abia după producerea accidentului în zonă s-a intervenit cu material antiderapant pe ambele sensuri.

„ La data de 13.01.2015, ora 08:47, pe DN 7, la kilometrul 333, în afara localității Vinţu de Jos, A.I., de 52 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Citeşte şi FOTO | ACCIDENTE pe DN7, la Vinţu de Jos şi Balomir, pe şosea acoperită cu POLEI. CINCI maşini au ieşit în afara carosabilului. Două persoane rănite

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax